Financieel Analist

Thésor is al ruim 20 jaar specialist in treasury. We geloven in de toegevoegde waarde van een professionele treasury. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een financieel gezonde publieke sector. We zijn een organisatie met integere professionals met financieel inzicht, kennis van zaken en jarenlange ervaring. Onze aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht.

Thésor te Zeist heeft een vacature:

Financieel Analist

32 tot 40 uur

Functieomschrijving Financieel Analist
We zijn op zoek naar een financieel analist die onze adviseurs gaat ondersteunen. Je vervult een belangrijke rol in de voorbereiding van de treasurycommissies en gaat met de treasury adviseurs mee naar onze klanten. Naast deze werkzaamheden verdiep je je in verschillende vraagstukken zoals het waarderen van financiële instrumenten, herstructureringen en marktanalyses. 

Als Financieel Analist herken je jezelf in het volgende profiel

  • Je beschikt over een HBO of WO opleiding Finance, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie;
  • Je vindt het leuk om te onderzoeken en je te verdiepen in het verhaal achter de cijfers;
  • Je bent analytisch sterk en heb je een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht.
  • Daarnaast ben je in staat de relevantie van de gegevens te vertalen naar duidelijke rapportages en presentaties;
  • Je bent nauwkeurig en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt oprechte aandacht voor klanten;
  • Je bent leergierig en neemt initiatief.


Ons aanbod
We vragen veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we vanzelfsprekend. 

Wat we bij Thésor minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden. Je krijgt veel ruimte en vrijheid en uiteraard word je begeleid zodat je jezelf in korte tijd nog verder kunt ontwikkelen. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen en kent een werksfeer die het beste is te omschrijven als open, hands-on en informeel. 

Sollicitatie & informatie vacature Financieel Analist
Stuur ons dan je motivatie + CV via onze sollicitatiepagina

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liesbeth de Bruin, tel. 088-44 24 230. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Financieel Analist Zeist, Vacature Financieel Specialist Utrecht, Vacature Financiële Analyse, Financiering, Finance, Consultant Financiering, Treasury
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Financiele dienstverlening, Utrecht, Treasury, Financieel Medewerker