Junior Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij een gedreven financial en toe aan een tweede stap in je carrière? Dan is onze vacature voor Junior Controller perfect voor jou. Je gaat werken in een ervaren Finance team met collega’s van wie je iedere dag kan leren, maar neemt ook je eigen expertise mee die je volop kan inzetten. Bij Lansigt liggen er altijd kansen voor wie ze wilt grijpen!

Als Junior Controller bij Lansigt werk je niet alleen uitvoerend, maar heb je ook een adviesrol richting alle teams binnen Lansigt. Als Junior Controller is het belangrijk om communicatief sterk te zijn, analytisch vermogen te hebben en interesse te hebben in cijfers en het verhaal daarachter. Daarnaast is er ruimte voor optimalisering op het gebied van administratie processen en werken we ook veel met BI (dashboarding). De combinatie van administratieve- en controllingwerkzaamheden zorgt ervoor dat je veel variatie hebt in je dagelijkse werkzaamheden: geen dag is hetzelfde!

Wat ga je doen?

Als Junior Controller bij Lansigt werk je in de volle breedte. Je kunt direct zelfstandig aan de slag en hebt binnen je takenpakket een specifieke focus op het uitwerken en presenteren van managementrapportages. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een hecht en ervaren Financeteam en kan je iedere dag leren van je collega’s. Heb jij ideeën over de verdere inzet van Business Intelligence of optimalisatie van onze administratieve werkzaamheden? We horen ze graag!

De werkzaamheden waar je verder je werkweek mee vult zijn als volgt:

  • Het begeleiden en controleren van administratieve werkzaamheden op het gebied van onder andere urencontrole, autorisaties, inkoopfacturen en bankmutaties;
  • Ondersteunen van het wagenparkbeheer;
  • Het bijdragen aan de optimalisatie van interne processen, bevorderen van standaardisatie en uniforme vastlegging en doen van verbetervoorstellen op basis van (data)analyse van managementinformatie;
  • Inzetten van Business Intelligence voor de verbetering van interne processen;
  • Voorbereiden van rapportages voor management en directie;
  • Voorbereiden en opstellen van (complexe) concept jaarrekeningen en (liquiditeits)begrotingen.

Wat breng je mee?

  • HBO Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie, Accountancy, SPD/Bedrijfsadministratie, of een WO-studie in een relevante richting;
  • 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Analytische vaardigheden, kwaliteitsgerichtheid en proactief handelen;
  • Sterk organisatorisch vermogen en prioriteiten stellen binnen gestelde deadlines.

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken bijna 200 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk en privé.

We verkennen graag met jou de mogelijkheden om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten. Er is dan ook ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; goede begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Ons Financeteam bestaat uit zes enthousiaste collega’s. Je gaat voornamelijk samenwerken met de Assistent Controller en de Teammanager Finance & Operations.

Klinkt als een avontuur? Dat is het ook. Het is hard werken, maar met de juiste instelling en ambitie, moet dat voor jou geen probleem zijn. Wij zorgen er in elk geval voor dat jij, als onze nieuwe Junior Controller, met veel plezier naar je werk gaat!

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct naar de functie van Junior Controller! Wil je liever eerst samen een vrijblijvende kop koffie of thee drinken? Neem dan contact met ons op!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Zuid-Holland, Randstad, Controller