Senior Salarisadministrateur (24-32 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij woonachtig in omgeving Amsterdam? Omschrijven anderen jou als een nauwkeurig, gedreven en behulpzaam? Zoek je een uitdagende en afwisselende functie waarin je verantwoordelijk bent voor de salarisadministratie van diverse organisaties?  Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als senior salarisadministrateur ga jij dagelijks aan de slag met de salarisadministratie van onze klanten. Jij bent een belangrijke schakel in het proces omdat je er voor zorgt dat het betreffende personeel tijdig en correct wordt uitbetaald. Maandelijks verwerk je de mutaties terwijl je zorgt dat alle gegevens juist in Loket staan. Aan uitdaging geen gebrek omdat je telkens schakelt tussen diverse klanten en bijbehorende Cao’s. Aan jou de taak om gestructureerd te werk te gaan, mee te denken met personele vraagstukken en advies te geven gebruikmakend van de huidige wet- en regelgeving. Tegelijkertijd bouw je duurzame klantrelaties op. Je beheert als salarisadministrateur bij Vallei Accountants namelijk je eigen klantenportefeuille, waardoor je altijd weet wat er speelt bij welke klant. Doordat je fungeert als sparringpartner kan een bezoek bij de klant op zijn tijd niet kan ontbreken. Zo ben je niet alleen salarisadministrateur, maar ook -adviseur.

Wat kan je van ons verwachten?
Als salarisadministrateur maak je deel uit van een warm en enthousiast team, zodat je je direct thuis voelt en je met vragen altijd bij iemand terecht kan. Verder kun je denken aan:

 • Een uitdagende en afwisselende functie voor 24-32 uur per week;
 • Een bruto salaris tussen de €3.250 en €4.500, gebaseerd op jouw werkervaring;
 • Een prestatiebonus;
 • Een prima pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Studie-, coaching- en ontwikkelingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw behoefte;
 • Een fris, gemotiveerd en professioneel team waarmee je samenwerkt.

Het belangrijkste is dat je je op je plek voelt bij ons. Onze informele sfeer en enthousiaste collega’s maken hierin het verschil. Dat mag je allemaal zelf komen ontdekken!

Wat verwachten wij van jou?
Om gelijk goed van start te gaan bezit je in elk geval een hoge mate van enthousiasme en je PDL-diploma. Verder bezit je als senior salarisadministrateur het volgende:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als salarisadministrateur;
 • 3 jaar werkervaring als salarisadministrateur bij een accountancykantoor;
 • Je bent een kei in Excel en Loket, ervaring met Nmbrs is een pré;
 • Flexibiliteit, oplossingsgerichtheid, samenwerkingsgerichtheid en een hands-on mentaliteit.

Wie zijn wij?
Vallei is een snelgroeiende organisatie met vestigingen in Woudenberg, Barneveld en Amsterdam. Onze missie is simpel: niet zomaar een accountant zijn, maar een partner die meedenkt, kritisch is, verstand van zaken heeft en betrouwbaar is. Nét dat stapje extra doen, waardoor we verwachtingen overtreffen! Dit doen wij met ons samenwerkingsgerichte team dat bestaat uit frisse, enthousiaste en kundige toppers die naast hard werken ook graag tijd maken voor gezelligheid. We werken vanuit het gedachtegoed; als onze medewerkers tevreden zijn dan volgt het resultaat vanzelf. Daarom staat ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk als vaktechnisch gebied centraal. En dat blijkt te werken! In 14 jaar tijd zijn we gegroeid naar een onderneming met ca. 150 collega’s. Wij zetten ons dagelijks in om de beste dienstverlening te bieden aan onze klanten!

Jij en Vallei?
Zie jij jezelf ook bij Vallei werken? Reageer via de sollicitatiebutton of stuur jouw CV naar jijenvallei@vaacc.nl.

Heb je eerst nog vragen, aarzel niet en neem dan contact op met Tibbe Vermeulen via 06-21276002.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Amsterdam, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Salaris Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker