Controller

Introductie

  • Allround, eindverantwoordelijke Controller gezocht met een passie voor cijfers en “bucket-list-reizen”.
  • Jonge en dynamische bedrijfscultuur gericht op innovatie en persoonlijke ontwikkeling.
  • Afhankelijk van kennis en ervaring een bruto maandsalaris tussen € 5.000,- en € 7.500,-, 25 vakantiedagen, jaarlijkse reis met het hele team en mogelijkheid tot hybride werken.


Wegens de verdere professionalisering van deze succesvolle en snelgroeiende reisorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Controller
MT-Lid I Ondernemend | Ambitieus
's-Hertogenbosch, 32-40 uur per week

Functie-informatie
Als Controller en lid MT rapporteer je aan de DGA en ben jij zijn sparringpartner vanuit het finance vak. Je bent een allround en analytisch sterke finance professional, die een actieve bijdrage levert aan de verdere professionalisering en groei van de organisatie. Je geeft hierbij leiding aan een financieel medewerker.

In deze rol richt je de AO/IC zorgvuldig in, optimaliseer je de processen en draag je zorg voor een gestructureerde financiële administratie van de drie entiteiten. Je onderhoudt de contacten met externe partijen, zoals de accountant, belastingdienst en de bank. Jouw streven is het realiseren van gestructureerde financiële processen en een overall hoogwaardige finance-functie, waarmee je de organisatie audit-ready maakt. Hierbij ga je zeer hands-on te werk en ben je zelf ook bereid om de benodigde administratieve boekingen te doen.

Daarnaast stel je proactief de informatiebehoefte van de organisatie vast. Je levert de benodigde periodieke managementrapportages en de jaarcijfers op, zodat de organisatie koersvast gestuurd kan worden vanuit glasheldere cijfers. Je kijkt vooruit, brengt financiële risico’s in kaart en rekent scenario’s door. Je bent continu bezig om zaken te verbeteren. Tevens ben je verantwoordelijk voor HR en verzekeringen.

Functie-eisen
Als persoon ben je positief, pragmatisch en open-minded. Je komt zelf met ideeën en voorstellen, bent oplossingsgericht en handig met IT. Met jouw drive en energie, voel je je thuis in de informele bedrijfscultuur waar enerzijds hard wordt gewerkt en anderzijds veel sociale activiteiten met het team worden georganiseerd. En je hebt een passie voor mooie reizen!

Verder beschik jij over:

  • een afgeronde, financieel economische opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • uitstekend cijfermatig inzicht, analytisch denkvermogen, sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • ervaring met internationale geldstromen en valutarisico's;
  • kennis van Exact online (is een pre);
  • sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Binnen deze snelgroeiende en dynamische reisorganisatie krijg je de kans om te werken in een jong en vooruitstrevend bedrijf waar het teamgevoel sterk is en waar de 38 collega’s de gezamenlijke liefde voor reizen met elkaar delen. Je komt terecht op hun prachtige, nieuwe kantoorlocatie vlakbij het Centraal Station van Den Bosch in een open, frisse en stimulerende werkcultuur met veel autonomie en ruimte om initiatief te nemen.

Met de drie merken (Travel Legends, Srilankarondreis en Middenoostenreizen) richt deze reisorganisatie zich op de “once-in-a-lifetime-bucketlist-reizen”, consumentenreizen en bedrijfsincentives-reizen. Zij zijn een reisorganisatie met een passie voor het ontdekken van de mooiste bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie in Dubai of een cruise naar Antarctica; hier ben je aan het juiste adres!

Aanbod
Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een salaris tot € 7.500 bruto per maand, 25 vakantiedagen, OV-abonnement of reiskostenvergoeding, korting op hun reizen en niet te vergeten de jaarlijkse trip naar het buitenland!

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Anouk Vermaak of Anne-Marie de Kuster op 030-284 9960 of per e-mail: interim.recruitment@bdo.nl.

Procedure
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Executive Search & Interim. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv, kan toegestuurd worden ter attentie van Anouk Vermaak of Anne-Marie de Kuster, onder vermelding van vacaturenummer 656. Of solliciteer via het sollicitatieformulier op onze website. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Controller, Noord-Brabant, Sport/Cultuur