Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Blue Solutions is volop in ontwikkeling. Kom ons versterken!

 

Om het succes van onze groeiambitie te versterken en onze processen naar een hoger plan te tillen, is Blue Solutions op zoek naar een:

 

Business Controller

 

Als Controller ga je aan de slag voor Melspring International en ook voor haar zusterorganisatie Interhiva. Je bent op zoek naar een functie waarin initiatieven en ideeën gewaardeerd worden. Je krijgt de kans om actief te werken in de volle breedte van het financiële vak en ook om je toegevoegde waarde te tonen op bedrijfsbrede onderwerpen.

 

Wie zijn wij

Werken in een dynamische, internationale en groeiende handelsorganisatie spreekt je aan. Als Controller ben je zowel werkzaam voor Melspring International en daarnaast ook voor de zusterorganisatie Interhiva. Je zoekt een functie waarin initiatieven en ideeën worden gewaardeerd. Je krijgt de kans om actief werkzaam te zijn in de volle breedte van het finance-vak en ook je toegevoegde waarde te laten zien aangaande bedrijfsbrede onderwerpen.

 

Dit ga je doen

De controller is een sparringpartner voor de CEO en de managementteams van Melspring en Interhiva. De functie is uitdagend voor een finance professional die het interessant vindt om op te bouwen, maar ook een duidelijke pragmatische aanpak heeft. Je bent sterk gericht op het zoeken naar procesverbeteringen en optimalisatie. Denk hierbij aan het opstellen en bewaken van de AO IB, het uitvoeren van de P&C cyclus, het optimaliseren en/of implementeren van ERP en het ontwikkelen van KPI's en dashboarding. Deze rol zal het managementteam ondersteunen met geoptimaliseerde gegevens, daaropvolgende analyse en uiteindelijk adviseren over besluitvorming. In deze rol heb je je voornamelijk gericht op het aanpassen en verbeteren van het ERP-systeem om relevante informatie vast te leggen die de mogelijkheid geeft om rapporten te maken over relevante omzet en andere KPI's.

 

In het verlengde hiervan heeft de Controller ook de ruimte om taken op zich te nemen die geen directe financiële impact hebben. Je bent in staat om mee te gaan in het realiseren van de ambitieuze groeidoelstellingen in de komende jaren. Je geeft leiding aan een klein team van drie medewerkers en rapporteert aan de CEO. In totaal werken er zo'n veertig medewerkers binnen de bedrijvengroep.

 

Dit heb je nodig

Je hebt een financiële opleiding minimaal HBO niveau met ongeveer vijf tot tien jaar relevante werkervaring. Je bent praktisch, resultaatgericht en in staat om draagvlak te creëren. Je hebt de anciënniteit en flair om je visie duidelijk en standvastig neer te zetten. Je gaat grote uitdagingen niet uit de weg en krijgt energie van complexe organisatievraagstukken. Daarnaast ben je in staat om planmatig en projectmatig te werken. Een succesvolle kandidaat kan stroomschema's maken, bedrijfsprocessen begrijpen, veranderingen in processen analyseren, rechtvaardigen en ondersteunen, en een positieve en open relatie met het management cultiveren. De relevante soft skills voor deze functie zijn assertiviteit, empathie, leiderschap, aanpassingsvermogen en communicatie.

 

Ervaring in een productieomgeving met het opzetten van administratie is een must. Je hebt interesse in en kennis van informatiemanagement en in het bijzonder ervaring met bijvoorbeeld PowerBI en AFAS.

 

Dit is wat je ervoor terugkrijgt

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak. Een open bedrijfscultuur en een enthousiast team met leuke collega’s. Een inspirerende omgeving waarin jouw inbreng wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Een veelzijdige en zelfstandige functie in een internationale werkomgeving en een stabiele, dynamische organisatie met visie en de daadkracht om deze waar te maken.

 

Over Blue Solutions

Blue Solutions is een toonaangevende leverancier van speciale waterbehandelingsoplossingen, van industriële waterzuivering tot zwembadonderhoud. Klanten variëren van zwembad- en spa-distributeurs tot tuinbouwbedrijven en overheidsorganisaties op het gebied van waterbeheer. Blue Solutions bestaat uit Melspring International (Velp) en Interhiva (Barneveld).

 

Enthousiast?

Wil jij, net als wij, een relevante bijdrage leveren aan duurzaam gebruik van water en heb je zin om je tanden in de business en organisatie te zetten?

Werken bij Blue Solutions betekent werken in een organisatie met stevige ambities en flinke uitdaging. Spreekt dit je aan?

 

Stuur dan je motivatiebrief en cv (in het Engels) per mail naar Mackenzie Olson (HR Manager) via molson@olmix.com.

 

Heb je nog vragen?

 

Neem dan graag contact op met Michèl de Wit (CEO Blue Solutions),

telefoonnummer +31(0)6 51085616.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, In overleg, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Business Controller, Groothandel/Detailhandel, Controller, Gelderland, Noord-Brabant