Project / Financial controller (32-40 uur)

Zet jij als financieel talent je hoofd en handen graag in voor project en financiële controlling? Vind je het interessant om daarin nauw op te trekken met onze projectleiders / adviseurs en hen op dat vlak te adviseren? Heb je de ambitie om mee te groeien met onze snel groeiende organisatie? Heb je daarnaast een hart voor gezondheid en duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor versterking van ons Team Interne Organisatie zijn we op zoek naar een: 

Project / Financial controller

Den Haag | 32-40 uur per week

Schuttelaar & Partners

Wij zijn Schuttelaar & Partners, een BCorp en het grootste communicatie- en adviesbureau van Nederland met de missie om onze samenleving duurzamer en gezonder te maken. Met meer dan 100 hoog opgeleide professionals; zowel inhoudelijk gedreven consultants als communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers. Op 10 minuten fietsen vanaf Den Haag Centraal of 15 minuten vanaf Den Haag Hollands Spoor.

Wij adviseren op de gebieden landbouw, voeding, gezondheid en klimaat & biodiversiteit. Onze klanten lopen uiteen van grote multinationals tot kleinere bedrijven en start-ups, overheid, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en publiek-private samenwerkingen. Kortom: veel projecten met een grote variatie aan financiële aspecten, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Inclusief nationale en internationale subsidieaanvragen en verantwoordingen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn bij Schuttelaar & Partners. Daar werken we aan en doen we ons best voor. Samen maken we namelijk het verschil: voor elkaar, voor onze opdrachtgevers én voor de wereld!

Wat je gaat doen

Samen met je Finance collega's ben je verantwoordelijk voor de projectcontrolling, zowel in de uitvoering als in de begeleiding van de projectleiders.

 • Samen met de projectleiders ben je in iedere projectfase verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van rendement, afwijkingen, risico's en juridische aspecten
 • Je richt projecten financieel in, controleert de omzet en stelt facturen op
 • Je ondersteunt bij subsidie- en/ of aanbestedingstrajecten

Je levert een bijdrage aan de overige Finance werkzaamheden:

 • Je ondersteunt de controller bij het maken van ramingen, begrotingen en overige rapportages
 • Je draagt bij aan periodieke managementrapportages en overige standaardrapportages
 • Je beheert de contracten- en verzekeringsportefeuille
 • Je draagt bij aan de voorbereiding van de accountantscontrole en de jaarrekeningen

Afhankelijk van je talenten en de onderdelen waar je energie van krijgt, kunnen we samen accenten aanbrengen in je rol. Je krijgt de verantwoordelijkheden die bij je passen.

Wat je daarvoor in huis hebt

 • HBO werk- en denkniveau
 • 0 tot 4 jaar ervaring
 • Je bent een sterke teamspeler, bent doortastend en zorgvuldig en hebt een sterke hands-on mentaliteit
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
 • Kennis van AFAS Profit en/of affiniteit met ERP en applicatiebeheer is een pré

Wat wij je bieden

 • Een organisatie met gemotiveerde experts met een diversiteit aan achtergronden en passie om de wereld duurzamer en gezonder te maken
 • Een enthousiast team dat uitkijkt naar je kennis, kunde en enthousiasme
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Goede training-on-the job en doorgroeimogelijkheden 
 • Een fulltime bruto maandsalaris tussen EUR 2.800 en EUR 3.500 afhankelijk van je ervaring
 • Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket: een laptop en mobiel van de zaak, 27 vakantiedagen per jaar, deelname aan onze collectieve pensioenregeling bij Zwitserleven - de onbetwiste nummer één in duurzaam beleggen -, een reiskostenvergoeding afhankelijk van je woon-werkkilometers, een gezonde combinatie tussen op kantoor en thuis werken met een vaste thuiswerkvergoeding en een eenmalige vergoeding voor het optimaal inrichten van je thuiswerkplek.

Interesse?

Word je enthousiast van deze functie en doorgroeimogelijkheden? Dan kijken we uit naar je cv en motivatiebrief. Die ontvangen we graag per e-mail op jobs@schuttelaar.nl. Je kunt je interesse natuurlijk ook laten blijken met je LinkedIn profiel. 

Voor deze vacature hebben we geen vastomlijnde sollicitatieprocedure gepland. Bij een goed profiel kan het snel gaan. We kijken ernaar uit om ons team uit te breiden. Tegelijkertijd zijn we flexibel met je startdatum. 

Voor meer informatie kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Antonie Pronk, Controller, +316 123 899 69
Linda Bode, Manager interne organisatie, +316 818 288 18


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Controlling, Zuid-Holland, Randstad, Financial Controller, Project Controller