Projectadministrateur (0,6 - 0,8 fte)

‘Samen maken wij ons sterk voor de toekomst van het mbo’

Ben jij onze nieuwe collega voor het financiële team?

Word dan projectadministrateur (0,6 - 0,8 fte) bij de MBO Raad!

Bij de MBO Raad zijn een aantal (vaak meerjarige) projecten belegd. Deze projecten worden extern gefinancierd, meestal door een ministerie, en geven een extra impuls aan een beleidsthema dat actueel is. De stafafdeling Financiën & Control draagt zorg voor de verwerking van financiële stromen, gegevens en een correcte administratieve verwerking. De verantwoording van de diverse projecten maakt hier een groot onderdeel van uit.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent op de hoogte van financiële wet- en regelgeving
  • Extra enthousiast worden we als je kennis- en ervaring hebt van AFAS en Excel
  • Je hebt ervaring met het werken in een projectomgeving en kan zelfstandig een projectadministratie voeren
  • Kennis van de principes, methoden en technieken van de bedrijfsadministratie in een nationaal opererende onderneming
  • Beheersing van de gangbare kantoorapplicaties
  • Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de vereniging en de financieel-economische context
  • Enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie

Wat bieden wij?

Wij bieden je een dynamische baan op de financiële afdeling. Je dienstverband heeft een omvang van 24 - 32 uur (0,6 - 0,8 fte) per week. Je werkt deels vanuit huis en deels vanuit kantoor. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en hier is ook ruimte voor.
De inschaling is afhankelijk van jouw kennisniveau en werkervaring (minimaal € 3.110,00 en maximaal € 4.494,00 op basis van een fulltime dienstverband, 40 uur per week, salaris op basis van schaal 9).
De MBO Raad staat en gaat voor gelijke kansen: geïnteresseerden met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord zijn welkom!

Wie zijn wij?

De MBO Raad wil samen met jou en je collega’s werken voor het mbo, het hart van onze samenleving en economie. De MBO Raad behartigt de belangen van de scholen in een complex werkveld van overheid, politiek en bedrijfsleven. Als professional van de MBO Raad lever je een bijdrage aan de maatschappelijke doelstelling van onze vereniging via de verschillende thema’s, sectoren en projecten.

Enthousiast geworden?

Heel goed! Stuur een korte motivatie en cv voor 13 november 2023 naar hrm@mboraad.nl. Als het enthousiasme wederzijds is, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Gerard van Keeken (Hoofd Financiën en ICT) via e-mail: g.vankeeken@mboraad.nl of via telefoonnummer 06 - 86 87 26 86.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Onderwijs/Training, Project Controller