Assistant Controller (0,6 - 1 FTE)

Assistant Controller (0,6 - 1 FTE)

Apeldoorn

Als assistent controller heb je een operationele en veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de maand- en kwartaalafsluitingen. Ongeveer een week tot anderhalf week per maand ben je hier intensief mee bezig. Maar daar stopt het niet! Je duikt ook in de financiële vraagstukken die uit deze afsluitingen voortkomen. En dat is veel en afwisselend werk. Kortom, je assisteert de finance manager bij de uitvoering van de planning & control cyclus en zorgt voor de controle van de salarismutaties. Een functie vol financiële uitdagingen!

Je hebt een veelzijdige functie die verder gaat dan het verzorgen van de maand- en kwartaalafsluitingen. Je controleert en analyseert financiële gegevens, zoals voorraadboekingen, en signaleert en rapporteert eventuele afwijkingen. Je bent ook betrokken bij het analyseren van risico's en het beheer van lange termijncontracten, en alsof dat nog niet genoeg is ben je de back-up als de finance manager afwezig is. Best veel toch?! Hieronder lees je jouw belangrijkste vier taken:

Dit zijn je werkzaamheden als assistant controller (0,6 - 1 fte)

 • Het voorbereiden en mede opstellen van begrotingen, maand- en kwartaalafsluitingen en jaarrekeningen.
 • Kengetallen zijn belangrijk voor ons. Je houdt samen met de HR-manager het salarissysteem bij. Daarnaast controleer je salarismutaties, boekingen en je rapporteert hierover.
 • Het management gaat de koers bepalen aan de hand van jouw managementrapportages. Deze stel jij nauwkeurig, secuur en gedetailleerd op.
 • Assistentie verlenen aan de locatiemanagers, managers bedrijfsbureaus en je onderhoudt contact met collega's van diverse locaties in Nederland om de kwaliteit van de gegevens te waarborgen.

Wat we je bieden als assistant controller (0,6 - 1 fte)

 • Salaris van minimaal €3.422,- en maximaal €4.815,- bruto per maand (obv van fulltime)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Goede reiskostenvergoeding van 21 cent per km
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling

Dit breng je mee als assistant controller (0,6 - 1 fte)

 • HBO werk- en denkniveau en een diploma in een financieel/administratieve richting, aangevuld met kennis in salarisadministratie.
 • Ruime werkervaring op het gebied van financiële- en salarisadministratie.
 • Je bent bekend met financiële en salarisverwerkingssoftware en hebt uitstekende kennis van Excel, inclusief draaitabellen.
 • Je bent proactief en accuraat, met sterke analytische en administratieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Solliciteren
Wil je meer weten, bel of Whatsapp met Robert (recruiter) via +31854010691.

Graag ontvangen wij je sollicitatie via onze sollicitatiepagina.

Ga naar www.stadlerrail.com voor meer informatie over onze organisatie.

Stadler aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs / uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Stadler zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Stadler Nederland, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Controller, Controlling, Financiele Administratie, Controller, Industrie/Techniek, Gelderland