Manager Finance

Introductie

  • Afhankelijk van kennis en ervaring maandsalaris tussen de € 6.500,- en € 8.250,- bruto per maand, 25 vakantiedagen plus 13 atv-dagen en pensioenregeling.
  • Je speelt een belangrijke rol in de strategische besluitvorming en groei van de organisatie.
  • Ervaring met het werken in een productieomgeving.
  • Je vertaalt (financiële) data naar inzichten voor de business, dit maakt je een essentiële sparringpartner voor interne en externe stakeholders.


Als dynamische en ambitieuze onderneming heeft Van Wamel haar groeiambitie hoog in het vaandel staan. Om verdere uitbreiding en professionalisering te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

Manager Finance
strategisch denker | besluitvaardig | verbinder

Functie-informatie
Als manager finance en lid MT ben je eindverantwoordelijk voor de financiële prestaties en rapportages van de organisatie. Je geeft leiding aan een team van twee finance professionals en zorgt voor een correcte en effectieve uitvoering van de financiële administratie.

Je adviseert en beoordeelt uitdagende businesscases en vanuit jouw inzicht in de beschikbare financiële stuurinformatie en de achterliggende processen ben jij een onmisbare sparringpartner voor interne en externe stakeholders, banken, verzekeraars en de betrokken aandeelhouder (private equity). Daarnaast fungeer je als rechterhand van de algemeen directeur.

Je draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van financiële strategieën, het analyseren van de uitkomsten van relevante KPI’s, het optimaliseren van financiële processen en het beheren van de financiële risico's.

Functie-eisen

  • Afgeronde financieel-economische opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Minimaal zeven jaar relevante werkervaring, waarvan een aantal jaren in een productiebedrijf/projectenorganisatie.
  • Ervaring met Account View en/of ISAH is een pre.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Woonachtig op maximaal één uur reisafstand van Beneden-Leeuwen.


Onze opdrachtgever Van Wamel is dé pionier op het gebied van klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. Al meer dan 70 jaar ontwikkelen en produceren zij met een team van ruim 90 gepassioneerde professionals de PERFECT machines in eigen fabriek te Beneden-Leeuwen. Zij zijn dan ook terecht trots op hun reputatie van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun PERFECT machines zijn wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid.


Inlichtingen bij
Deze werving wordt verzorgd door Anouk Vermaak en Sophia van Wel van BDO Executive Search & Interim. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via +31 (0)30 – 28 49 960 of interim.recruitment@bdo.nl.

Aanbod
Bij Van Wamel krijg je de kans om een veelzijdige functie te vervullen in een veranderende werkomgeving. Als manager finance speel je een belangrijke rol in de verdere professionalisering en groei van de organisatie.

Je werkt samen met een gepassioneerd team van professionals en draagt bij aan het realiseren van ambitieuze groeiplannen en innovatieve productielijnen.

Afhankelijk van kennis en ervaring biedt Van Wamel een maandsalaris tussen de € 6.500,- en € 8.250,- bruto per maand, 25 vakantiedagen plus 13 atv-dagen en een pensioenregeling.
 

Solliciteren bij
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Executive Search & Interim. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan gestuurd worden aan Anouk Vermaak (anouk.vermaak@bdo.nl) en Sophia van Wel (sophia.van.wel@bdo.nl), of via het sollicitatieformulier op onze website, onder vermelding van vacaturenummer 648. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Om ervoor te zorgen dat we de juiste persoon vinden voor deze functie, kan een psychologisch onderzoek of assessment deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000, Corporate Finance, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Gelderland, Noord-Brabant, Financieel Manager