Accountant AA of RA - Partnerpositie

Functieomschrijving

Ben jij een Accountant AA of RA (en werkzaam in de samenstelpraktijk) woonachtig in de regio Helmond, Uden, Boxmeer, met de ambitie tot vennootschap? Binnen dit accountantskantoor zal jij de komende tijd een traject afleggen waarbij je de gelegenheid krijgt om alle ins en outs van deze verantwoordelijke functie te leren kennen en daarnaast ook van het kantoor. In deze rol zal jij actief meewerken met jouw collega's en houdt jij je bezig met het:

  • Samenstellen en beoordelen van complexe jaarrekeningen;
  • Reviewen van jaarrekeningen;
  • Het bespreken van de jaarrekeningen voor een eigen klantenportefeuille;
  • Aansturen team van assistent accountants / relatiebeheerders;
  • Je bewaakt het kwaliteitsniveau en deelt je kennis op een enthousiaste, vakkundige manier met je collega's;
  • Je bent als accountant één van de gezichten van de organisatie en weet hoe je moet acquireren.

Aan het eind van het traject zal je voldoende kennis van zaken hebben om te kunnen toetreden als partner. Enthousiast? Aarzel dan niet en reageer snel!


Functie-eisen

Om als Accountant in aanmerking te komen voor de functie, beschik je over een AA/RA-titel. Je hebt ruime ervaring in het adviseren van MKB-klanten en het aansturen van een team van assistent accountants binnen de samenstelpraktijk. Je bent als Accountant ondernemend ingesteld, straalt enthousiasme en professionaliteit uit en bent communicatief en sociaal sterk! Naast je vaktechnische kennis zijn een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen van belang. Ben jij flexibel, nuchter en heb je de ambitie om het gezicht van een kantoor te worden? Neem dan contact op voor meer informatie.

ROUSCH is gespecialiseerd in vacatures voor Accountants AA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en http://vacatures.accountant.aa.rousch.nl/  

Tags: (assistent) accountant AA, commercieel, ondernemer, adviseur, accountantskantoor Oost-Brabant, Veghel, accountancy vacatures, samenstelpraktijk.