Teamleider Zakelijke Dienstverlening (meewerkend)

Univé heeft voor haar locatie in Leerbroek een vacature voor een

 

Teamleider Zakelijke Dienstverlening (meewerkend)


Wie zijn wij?
Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar wij voor staan. Univé Leksprong is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Met als uitgangspunt altijd onze kernwaarden; samen, dichtbij en doen! We zoeken daarbij altijd naar manieren om het beter te doen voor onze klanten. Niet voor niets hebben we al verschillende prijzen gewonnen op het gebied van klanttevredenheid! 

We leven in een tijd waarin de klant steeds meer zelf moet regelen. Ook op het gebied van verzekeringen. Er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de klant inzicht heeft in zijn financiële situatie zodat hij de juiste keuzes kan maken. De adviseurs van Univé Leksprong inventariseren samen met de klant de risico’s die de klant loopt in het dagelijkse leven. De klant krijgt inzicht in het totaal plaatje en weet welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen. Alleen, met partner of gezin, of als ondernemer. 

Het werkgebied van onze regionale Univé is de driehoek Houten, Lopik en Leerbroek. Met 3 advieswinkels in het werkgebied is er voor de particuliere klant altijd een adviseur van Univé Leksprong in de buurt. 

Wat ga je doen als Teamleider Zakelijke Dienstverlening?
Als leidinggevende bij Univé Leksprong heb je aandacht voor iedereen. De (meewerkend) teamleider is een leider die zichtbaar ruimte en middelen aan de medewerkers biedt om daadkracht en pro-activiteit te realiseren. De teamleider zet zijn medewerkers in hun kracht en blijft werkprocessen managen. Geloofwaardigheid, respect en eerlijkheid zijn belangrijke uitgangspunten in de relatie met medewerkers. De teamleider stelt duidelijke doelen, waarbij de nadruk ligt op samenwerken. Ook helpt de teamleider zijn medewerkers met het verwezenlijken van hun persoonlijke ontwikkeling en voor een vitale werkomgeving. De successen die samen worden behaald, worden uiteraard ook samen gevierd. 

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van 8 medewerkers zakelijke dienstverlening in de binnen- en buitendienst. De teamleider richt zijn afdeling (mensen en middelen) zo in dat mee bewogen kan worden met veranderingen zonder dat dit ten koste gaat van ons fundament (zoals borging van kennis, kunde en kwaliteiten). Je creëert een omgeving waarin de medewerkers zich bewust zijn van de uitdagingen die de organisatie tegemoet ziet wat de organisatie van ze verwacht en van hun eigen duurzame inzetbaarheid. Door medewerkers te inspireren en te mobilseren haal je het beste in de medewerkers naar boven en weet ze optimaal in te zetten en gericht te ontwikkelen. 

De teamleider is medeverantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de afdelings- en medewerkersdoelstellingen. Je draagt zorg voor de inrichting van de afdeling conform het beleidsplan zowel organisatorisch als proceduretechnisch. Je bent (mede) verantwoordelijk voor efficiënte en effectieve werkprocessen en een juiste uitvoering hiervan door het team. Je ziet toe op een juiste vastlegging van (complexe) adviezen en bewaakt de kwaliteit en voortgang van werkzaamheden. Je instrueert, begeleidt en adviseert medewerkers zodat deze werkzaamheden uitgevoerd worden conform de daarvoor door Univé Leksprong gestelde richtlijnen en normen. 

De teamleider levert als meewerkend voorman (in rol van adviseur Zakelijke Dienstverlening in de buitendienst) een actieve bijdrage aan het beheer en uitbreiding van de zakelijke portefeuille. De teamleider kent de markt, je bent een netwerker en bouwt aan relaties en netwerken die van pas komen bij het realiseren van doelstellingen en wendt informele netwerken effectief aan om zaken voor elkaar te krijgen. Je vertoont daarin voorbeeldgedrag naar jouw medewerkers toe. 

Van jou wordt verwacht dat je samen met je team het commercieel beheer voert op de aan jou toegewezen portefeuille. Het beheer bestaat uit onderhoudsbezoek, advies op maat en acquisitie. Je organiseert en coördineert marketing- en acquisitieactiviteiten binnen het werkgebied. 

Positie afdeling Zakelijke Dienstverlening Leksprong
Univé Leksprong en Univé Zuid-Holland hebben het voornemen uitgesproken met elkaar te willen fuseren. Na de fusie zal de afdeling Zakelijke Dienstverlening centraal ingericht worden op locatie Delft. Er wordt een decentrale afdeling ingericht op locatie Leerbroek. 
Voor deze locatie wordt de teamleider aangesteld. De teamleider maakt met zijn team onderdeel uit van de afdeling Zakelijke dienstverlening en valt hiërarchisch onder het hoofd Zakelijke dienstverlening. 

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat kent een goede balans tussen peoplemanagement, het zakelijk aansturen van de afdeling en zelf als adviseur actief meewerken aan het commercieel resultaat van de afdeling. Je bent dienstverlenend, commercieel gedreven en klantgericht ingesteld. Je hebt meerdere jaren ervaring als teamleider (senior op een afdeling) en als adviseur Zakelijke dienstverlening in de buitendienst. Je bent aantoonbaar (commercieel) succesvol in je huidige functie. 

Je hebt een HBO opleiding afgerond en het is een harde eis dat je Wft proof (PE) bent (Wft Schade Zakelijk, Wft Inkomen en Wft Vermogen). 

Wat biedt Univé jou?
Voor deze functie is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent. 

Het salaris is maximaal €4.419 bruto per maand op basis van 40 uur. We keren een 13e maand uit en natuurlijk krijg je korting op onze producten. We bieden je een jaarcontract aan met de intentie om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden. 

Overige informatie
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Marcel Frijns, Raad van Bestuur via 06-10288572. 

Solliciteren op de functie van Teamleider Zakelijke Dienstverlening
Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiepagina

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Mogelijk volgt er daarna nog een assessment. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Teamleider, Teammanager, Teammanagement, Leidinggeven, Leidinggevende, Peoplemanagement
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Zuid-Holland, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening