Senior Assets Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Als Senior Assets Accountant vertrouwen we jou een brede verantwoordelijkheid toe op het vlak van bedrijfsverzekeringen, kapitaalinvesteringen, desinvesteringen en de administratieve afhandeling door het BackOffice & Asset Accounting team. Zo behandel je uiteenlopende cases aan alle zijden van de KP business in Europa: van verzekeringsclaims door derden tot bedrijfsleasewagens. Je zorgt dat de diverse procedures up-to-date zijn en je waakt over het operationele uitgavenbudget, de opvolging van de resultaten en de bijbehorende rapportering. Parallel sta je in voor de wettelijke rapportage en follow-up van vaste activa en (des)investeringsprojecten. Van maandelijkse afsluiting en rapportage, tot controle van de gebruikte G/L-rekeningen en het beheren van de diverse procedures voor activaboekhouding: je zet overal de puntjes op de i. We kijken alvast uit naar jouw voorstellen ter verbetering van de efficiëntie en controle!

Wat moet je kennen en kunnen?

• Je hebt een bachelor in Finance of bedrijfskunde of HBO- werk en denk niveau • Je hebt enkele jaren praktijkervaring in internationale Finance / Insurance • De wereld van boekhouden en verzekeringen is jouw natuurlijke biotoop! • Je bent erg gesteld op nauwkeurigheid maar hebt ook de pragmatische, flexibele houding van een probleemoplosser • Met je sterke analytische vaardigheden zoek je altijd naar verbeteringen • Als teamspeler heb je ok goede communicatieve vaardigheden • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van Frans en Duits is een plus (in woord en geschrift).

Een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. De balans privé en werk is heel belangrijk voor ons. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor ontspanning en volledige ontkoppeling wordt aangemoedigd. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, minimaal 40 vakantiedagen, en pensioenverzekering.Er wordt een salaris geboden afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt en ligt tussen de €4000 en €5000 bruto op basis van 40 uur.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland