Business Analist (ICT duurzaamsheidsoplossing)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Als Business Analyst op de financiële afdeling rapporteer je rechtstreeks aan de Head of Finance & HR en stuur en professionaliseer je de financiële processen in een snel groeiende organisatie.

Daarnaast krijg je de kans om te werken aan verschillende meer technische en productgerelateerde kostenprojecten, zoals cloudkostenanalyses en operationele efficiëntie, waarbij je inzichten creëert en verbeteringen aanstuurt.

Verder ben je de drijvende kracht en schakel tussen hun operations en product expert teams om efficiëntie te verbeteren, bijvoorbeeld FinOps - cloud financieel management.

Tot slot speel je een rol in het strategische langetermijnplan van het bedrijf, ondersteun je budgetmodellering voor zowel de korte als de lange termijn en voer je waar nodig strategische deep dives uit. Je ondersteunt bij het maken van heldere rapportages en inzichten voor management- en investeerdersrapportages.

  • Aangezien je een belangrijke interne en externe stakeholder bent voor zowel Nederlandse als internationale organisaties, moet je een sterke communicator zijn in zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • BSc of MSc, bij voorkeur in Finance, Data analytics, Bedrijfskunde, Economie of Econometrie
  • 1 tot 3 jaar financiële ervaring, bij voorkeur als consultant of analist
  • Een proactieve, pragmatische probleemoplosser, gepassioneerd door analytics en finance en met technische/software affiniteit
  • Effectieve samenwerker en sterke projectmanagementcapaciteiten - You get things done!
  • Je weet hoe je intelligente rapportages moet maken om inzichten uit gegevens te verzamelen en te visualiseren
  • Een zelfstarter die ook om hulp kan vragen
  • Sterke persoonlijke ontwikkelingsambitie, open voor feedback en bereid om groeikansen te omarmen


Een aantrekkelijk salaris tussen 3500 - 5000 euro/maand afhankelijk van ervaring, met daarbovenop een variabele incentive (SAR). Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een OV-kaart en fantastische teamevenementen. Een geweldige schaal-up dynamiek met een high-performance cultuur met veel plezier (borrels, offsites, sportevenementen) en een unieke kans om je pad vorm te geven in een snelgroeiend team.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland