Personeels- en Salarisadministrateur

Voor de afdeling Personeel en Organisatie (P&O) zoekt het Amphia Ziekenhuis in Breda, zo spoedig mogelijk een klantgerichte

 

Personeels- en Salarisadministrateur

voor 32 tot 36 uur per week


Hoe ziet het team eruit?
De afdeling P&O bestaat uit verschillende kennisteams, die worden aangestuurd door de manager P&O. De Personeels- en Salarisadministratie (PSA) is 1 van deze teams en is verantwoordelijk voor de totale mutatie- en salarisverwerking van Amphia. De PSA bestaat uit assisterende medewerkers, administrateurs, en controllers. Het team wordt aangestuurd door een teamleider. 

Wat ga je doen als personeels- en salarisadministrateur?
Binnen het team van administrateurs ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. 
Dit zijn alle medewerkers en leidinggevenden binnen Amphia. Je pakt alle vragen op ten aanzien van de salarisverwerking en ondersteunt leidinggevenden bij het mutatieproces. 
De mutaties worden digitaal aangeleverd via het salarissysteem AFAS, je kent hiervan dan ook alle in- en outs. Daarnaast signaleer je knelpunten en zoek je (pro-actief) verbinding met de klant. 

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste en klantgerichte teamplayer die het leuk vindt om klantgerichtheid te combineren met administratie. Je haalt energie uit veelvuldig klantcontact. Je kunt je goed inleven in de klant, hebt goed cijfermatig inzicht, bent servicegericht en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. 

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van administratie;
  • Een praktijkdiploma loonadministratie (PDL);
  • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en kennis van systemen en digitale verwerking;
  • Ruime ervaring in het contact met klanten;
  • Kennis van en ervaring met AFAS is een pré.
  • Denk je graag in oplossingen en ben je pas tevreden als de klant dat ook is? Dan is deze functie écht iets voor jou!


Wat biedt Amphia als werkgever?
Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast heeft Amphia aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris van maximaal € 3.012,- bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 45, op basis van 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering;
  • Voordelen bij aanschaf van een fiets, tablet, smartphone en nog veel meer;
  • Prettige werksfeer.


Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature van Personeels- en Salarisadministrateur? Jennifer Post, teamleider PSA, vertelt je er graag meer over. Ze is bereikbaar op nummer via 076 595 1063. 

Solliciteren op de vacature van personeels- en salarisadministrateur
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik op de sollicitatie button en laat je cv met motivatie vóór 6 juni 2018 achter via onze sollicitatiepagina
Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
Ben je al in dienst bij Amphia? Solliciteer dan via de interne vacaturepagina van Amphia. Via de sollicitatie button is dit niet meer mogelijk voor de interne medewerker. 

Bijzonderheden
Werknemers die door Amphia zijn aangemerkt als re-integratiekandidaat of boventallige medewerker kunnen met voorrang solliciteren via kenniskern Personeel & Organisatie, team Vitaliteit & Talent. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij er vanuit dat je meewerkt aan de referentiecheck. 

Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht. 

Kijk voor meer informatie over Amphia op onze website www.amphia.nl
 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Personeelsadministrateur, Salarisadministrateur, AFAS, Praktijkdiploma Loonadministratie, PDL, Personeelsadministratie, Loonadministratie, Salarisadministratie, MBO, Breda
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant