Financieel Adviseur

Ontdek jouw passie voor cijfers en beleid! Ben jij klaar om een onmisbare schakel te zijn voor het bestuur en de gemeentelijke organisatie? Krijg jij energie van financiële uitdagingen en ben jij niet bang om bestaande patronen te doorbreken? Dan is de rol van Financieel adviseur bij Gemeente Westland op jouw lijf geschreven!

De gemeente Westland
te Naaldwijk is voor het cluster Bedrijfsvoering op zoek naar een

Financieel adviseur
32 - 36 uur | maximaal € 5.725,00 bruto (bij 36 uur)


Functieomschrijving:
Onze financieel adviseurs weten hun weg binnen de wereld van de gemeentefinanciën, vallen centraal onder Cluster Bedrijfsvoering (team Financiën Beleid en Advies), maar zijn als adviseur gekoppeld aan één of meerdere clusters.

Elke dag is een nieuw avontuur waarin je de touwtjes in handen hebt. Stel je voor: 's ochtends start je met een strategisch overleg met de strategisch financieel adviseur en collega financiële ondersteuning. Samen bekijken jullie de hoogtepunten van de afgelopen week en zetten jullie de toon voor de komende dagen. Na het overleg zie je een e-mail voorbijkomen met de vraag of je een collega wilt ondersteunen bij het opstellen van een adviesnota.

Tussendoor ontvang je een telefoontje van een collega met de vraag of jullie samen kunnen kijken naar de financiële dekking van een vacature die zo snel mogelijk moet worden uitgezet. Na een heerlijke lunch, waarin je jezelf oplaadt voor nog meer actie, staat er een bespreking op de planning met jouw collega’s over de P&C-producten. Deadlines, statussen en plannen vliegen over tafel terwijl jij jouw stempel drukt op de financiële toekomst. Daarna heb je een periodiek budgetafspraak met een manager om een financiële prognose te maken voor de komende periode.

De tijd vliegt, maar jij houdt de regie in handen terwijl je begrotingswijzigingen tackelt. Voordat je tevreden je laptop afsluit beantwoord je nog een aantal e-mails.

Je bent niet alleen een meester in je vak, maar ook een waardevol lid van een hecht team van 35 medewerkers.

 • Aanwezige rollen/specialismen: financieel adviseurs, P&C-advies, treasury, verbonden partijen, VIC (Verbijzonderde Interne controle) en medewerkers financiën.
 • Onderdeel van het cluster: bedrijfsvoering


Jullie zijn het kloppende hart van bedrijfsvoering en zetten Gemeente Westland op de kaart.

Jij brengt mee:

 • Een afgeronde financieel-economische HBO-opleiding
 • Actuele kennis van gemeentefinanciën/ BBV is een must
 • Je bent een zelfstandige en doortastende verbinder
 • Je beschikt over analytisch vermogen, bent accuraat en durft te zeggen waar het op staat
   

Arbeidsvoorwaarden:

 • Je wordt ingeschaald op basis van ervaring. Het salaris bedraagt maximaal € 5.725,00 bruto (bij 36 uur), volgens de cao van de gemeente;
 • Een prettige, informele werksfeer
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • Een laptop en een mobiele telefoon van de zaak
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets
 • Een pensioenregeling via het ABP waarbij Gemeente Westland 2/3e deel zal betalen
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
   

Over gemeente Westland:
Westland
. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.

Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.

Contactinformatie
Word onze nieuwe financieel adviseur en maak een verschil voor onze gemeente!

Meer weten?
Neem contact op met Jeffrey Mesker Recruiter: bel 06-83297417 of stuur een bericht via WhatsApp.

Procedure:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina

Zodra we je CV hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op!  

Een datum voor de eerste gesprekken wordt nader bepaald. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, Consultancy, Zuid-Holland, Randstad, Non-profit organisaties, Financieel Adviseur