BUSINESS CONTROLLER

Wil je jouw passie voor cijfers combineren met jouw passie voor schoenen? Heb jij die snelle kritische blik en ben je in staat om scherpe analyses om te zetten in optimalisaties en acties? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van UFG! Reageer dan snel!

THE CHALLENGE
Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het analyseren, rapporteren en adviseren van financiële gegevens en business informatie aan het Management en de Directie. De plannen die je maakt zijn gericht op de middellange en lange termijn. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Je werkt hierbij veelvuldig samen met de CFO, maar ook met financial controllers en accountants.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Analyses rond winstgevendheid, rendement van investeringen en waardeverminderingen in kasstromen inzichtelijk maken;
  • Budgetten, forecasts en variantieanalyses opmaken;
  • Correcte financiële uitwerking in diverse business gerelateerde projecten bewaken en garanderen;
  • KPI’s meetbaar maken om de voortgang van de doelstellingen te meten;
  • Strategische doelen naar kritieke prestatie-indicatoren vertalen;
  • Toekomstige risico’s analyseren en voorkomen;
  • Trends op de markt vertalen naar verandering en verbetering van bedrijfsprocessen;
  • Verder ben je in staat om de managementinformatie, rapportagecyclus en dashboards te optimaliseren.

WHO ARE WE LOOKING FOR?
Om succesvol te zijn in deze uitdagende rol zoeken we een proactieve zelfsturende collega met een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting Finance & Control en/of Register Accountancy. Je bent een Senior professional met minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in de eerste plaats bijzonder analytisch en behoudt je helikopterview. Wiskundige vaardigheden en kennis van bedrijfseconomie zijn daarvoor absoluut noodzakelijk. Omdat je nauw samengewerkt met het management van het bedrijf, is het ook belangrijk dat je sociaal vaardig en diplomatiek bent en dat je een goede beheersing hebt van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Dit geldt in woord, maar ook in geschrift.. Je kan goed overweg met ERP-pakketten en BI voor de rapportering en heb je affiniteit met It en Data. Ook ben moet je proactief zijn om collega’s aan te sturen en te begeleiden en heb je een bredere kennis van de onder andere marketing, sales en logistiek.

Volgens insights discovery heb je een overwegend rood/geel profiel.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je komt te werken in een dynamische MKB omgeving, waarin een grote mate van flexibiliteit, variëteit in werkzaamheden en een hands on aanpak gevraagd wordt. Jij bent die pragmatische financial die met visie en persoonlijkheid het verschil kan maken in een organisatie!

Wij bieden jou een mooie rol in ons enthousiaste Finance team. Daarbij werk je in een internationale omgeving en heb je de mogelijk om naast je reguliere werkzaamheden ook betrokken te zijn bij diverse bedrijfsbrede projecten. Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM?
Ben jij enthousiast geworden en  vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Accountant RA, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Corporate Finance, Utrecht, Business Controller, Industrie/Techniek, Noord-Brabant