FINANCIAL CONTROLLER

FINANCIAL CONTROLLER
Wil je jouw passie voor cijfers combineren met jouw passie voor schoenen? Heb jij die snelle kritische blik en ben je in staat om scherpe analyses om te zetten in optimalisaties en acties? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van UFG! Reageer dan snel!

THE CHALLENGE
Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor een adequate administratieve, financiële en fiscale verwerking en verslaglegging voor de totale groep. Verder beheers je alle facetten van het businessmodel: P&L, cashflowanalyses en balance sheets. Je gaat hier veel contact hebben met interne stakeholders en daarnaast neem je zelfstandig projecten op die kunnen leiden tot ontwikkelingen en optimalisatie ten aanzien van de administratieve verrichtingen en processen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • De concern jaarrekening consolideren en communiceren met de externe accountants;
  • Voorbereiden en analyseren van de financiële resultaten;
  • Financiële informatie en KPI’s van de verschillende afdelingen verzamelen en analyseren;
  • Zorgdragen voor intercompany afstemmingen;
  • Ondersteunen van budgetten, forecasts en variantieanalyses  op bedrijfsniveau mbt balans gerelateerde posities incl. opvolging;
  • Verder ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van de werkmaatschappijen en holding.

WHO ARE WE LOOKING FOR?
Om succesvol te zijn in deze rol zoeken we een proactieve zelfsturende collega met een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde en/of Accountancy. Je bent een Senior professional met minimaal 6 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in de eerste plaats bijzonder analytisch en behoudt je helikopterview. Je hebt een nauwkeurige werkwijze met gevoel voor (scenario-)analyses. Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord, maar ook in geschrift is een must. Je kan goed overweg met ERP-pakketten en BI voor de rapportering en heb je affiniteit met It en Data. Verder heb je een kritische blik, ben je zorgvuldig in je analyses en rapportages en zoek je alles tot op de bodem uit.

Volgens insights discovery heb je een overwegend blauw profiel.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je komt te werken in een dynamische MKB omgeving, waarin een grote mate van flexibiliteit, variëteit in werkzaamheden en een hands on aanpak gevraagd wordt. Jij bent die pragmatische financial die met visie en persoonlijkheid het verschil kan maken in een organisatie!

Wij bieden jou een mooie rol in ons enthousiaste Finance team. Daarbij werk je in een internationale omgeving en heb je de mogelijk om naast je reguliere werkzaamheden ook betrokken te zijn bij diverse bedrijfsbrede projecten. Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM?
Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Corporate Finance, Utrecht, Industrie/Techniek, Financial Controller, Noord-Brabant, Group Controller