Hoofd Financiële Administratie

PUUR staat bekend om zijn buitengewone sfeervolle tuin- en landschapsontwerpen. Wij ontwerpen en leggen met veel vakmanschap tuinen aan die passen bij de leefwijze van particuliere opdrachtgevers. Het onderhoud van tuinen wordt daarnaast als dienst aangeboden aan onze vaste klantenkring. PUUR werkt in een creatieve omgeving. Innovatie, creativiteit en productie wisselen elkaar voortdurend af.

 

 

PUUR zoekt voor haar locatie in Liempde een

 

 

 

Hoofd Financiële Administratie

 

(parttime 32 uur)


Wat ga je doen als Hoofd Financiële Administratie
Puur is op zoek naar een medewerker voor de gehele project- en financiële administratie. Als financiële spin in het web onderhoudt je regelmatig contact met zowel interne als externe klanten. Puur opereert vanuit twee bedrijven in zuid Nederland en in zuid-oost België. Je bent verantwoordelijk voor zowel de Nederlandse als de Belgische administratie welke je in Nederland (Liempde) uitvoert.

Werkzaamheden
Als Hoofd Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, beheren en bewaken van de processen rondom de verwerking in de grootboekadministratie, de projectadministratie en loonadministratie. Tevens toets je de in de grootboekadministratie verwerkte posten aan de fiscale wetgeving en doe je, waar nodig, voorstellen voor aanpassing van bestaande processen. Daarnaast voer je analyses uit en stel je maand- en jaarrapportages op. In de dagelijkse operatie ben je zelfstandig werkzaam en lever je een belangrijke bijdrage in de ondersteuning van de directie. Je monitort de kwaliteit van de uitvoering van werkprocessen en procedures, signaleert proactief verbetermogelijkheden en daarnaast participeert je tevens in andere projecten.

Je geeft leiding aan een administratief medewerkster welke jou ondersteunt in de projectadministratie. Daarnaast beantwoord je ad-hoc vragen, zowel mondeling als schriftelijk, aan in- en externe belanghebbenden. Verder neem je initiatief en verantwoordelijkheid ten aanzien van het eigen functioneren en de eigen ontwikkeling.

In deze functie zijn een proactieve instelling, cijfermatig inzicht en belangstelling voor en inzicht in de financieel-administratieve processen belangrijk. Daarnaast ben je een enthousiaste collega met goede sociale capaciteiten die graag in teamverband werkt. Ben jij die ambitieuze medewerker die graag verantwoordelijkheid draagt, zich verder wil ontwikkelen en wil meegroeien met de organisatie?

Functie eisen

 • Opleidingsniveau; MBO+ of HBO. (administratief financieel gerichte opleiding).
 • Parttime; ca 32 uur; mogelijk t.z.t. uit te breiden.
 • Aantoonbare werkervaring, minimaal 5-10 jaar.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Begrip van de werking van financieel administratieve processen.
 • Begrip van de werking van een projectadministratie.
 • Uitstekende beheersing van Microsoft Office met de nadruk op Excel.
 • Proactief, gedreven en flexibel.
 • Harde werker met ‘hands-on’ kwaliteiten, positieve instelling en gewend om te gaan met deadlines.


PUUR biedt

 • Wij bieden volop mogelijkheden voor eigen initiatieven;
 • een uitdagende, zelfstandige baan met volop mogelijkheid voor zelfontplooiing;
 • een collegiale werksfeer in een organisatie met veel ambitie;
 • goede salariëring, afgestemd op basis van ervaring en capaciteiten;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • een prettige, no-nonsense werkomgeving met een informele werksfeer, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid sleutelwoorden zijn;
 • de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, ze passen bij de functie en zijn in overeenstemming met de huidige marktomstandigheden;


Solliciteren op de vacature Hoofd Financiële Administratie
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je solliciteren, laat dan je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, t.a.v. Dhr. R. Hagenbeek (Directie).

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Hoofd Financiële Administratie Finance, Administratie, Financieel, Finance, Parttime, Leidinggeven, MBO+, HBO

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, MBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening