Afstudeer- of meewerkstage Accountancy

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen een ervaren samenstelteam en gaat direct inhoudelijk aan de slag. Je wordt goed begeleid en doet écht werkervaring op. Tijdens je stage ondersteun je onze accountants daarom met de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van de administraties;
  • Voorbereiden en opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB;
  • Samenstellen van jaarrekeningen en de bevindingen vastleggen in het systeem;
  • Verzorgen van managementrapportages;
  • Actief nadenken over het optimaliseren van administratieve processen.

Wat breng je mee?
Heb jij een gezonde dosis lef, een kritische blik en ben je van nature nieuwsgierig? Werk jij nauwkeurig en ben jij altijd op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou voor een avontuur bij Lansigt!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze HBO of WO student Accountancy. Affiniteit met het vak en de drive om hierin verder te gaan, zijn een vereiste. Je hebt een nauwkeurige en kritische instelling. Daarnaast staan enthousiasme, pro activiteit en daadkracht bij ons hoog in het vaandel. Je woont in de omgeving van één van onze kantoren in Alphen aan den Rijn, Gouda of Barendrecht.

Wat maakt het de moeite waard?
Werk je bij Lansigt, dan heb je passie voor je vak (of in jouw geval: opleiding) en dat werkt aanstekelijk. Je kunt dan ook altijd bij je gedreven en enthousiaste collega’s terecht als je vragen hebt. Ons samenstelteam bestaat uit accountants van verschillende niveaus. Binnen dit team heb je vaste begeleiders. Je werkt nauw met hen samen en bent volledig onderdeel van het team. Van jou verwachten we in je bijbaan een nieuwsgierige en leergierige houding. Zo sta je open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Je krijgt bij ons:

  • Gedegen begeleiding van vakspecialisten;
  • Gelegenheid om het accountantsvak van dichtbij mee te maken;
  • Stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding indien van toepassing;
  • Een open en prettige werksfeer.

Waar kom je te werken?
Bij Lansigt willen wij ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Op een verantwoorde manier. Dat vraagt om een ander type accountant. Eén die ongebaande paden durft te verkennen. Die denkt vanuit die stip aan de horizon. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. Eén die niet alleen anders denkt, maar ook gewoon doet.

Al 75 jaar is Lansigt een betrouwbare werkgever, met 150 enthousiaste medewerkers op drie vestigingen die werkzaam zijn in verschillende vakgebieden. Ons doel is om ondernemers echt verder te helpen met ons advies. Dat doen we als kantoor op toegankelijke en professionele werkwijze. De sfeer is familiair en betrokken, met ruimte voor een goede werk-privébalans. Als stagiair of werkstudent bij Lansigt leren we je graag het vak!

Word jij onze nieuwe collega?
Omdat wij waarde hechten aan goede begeleiding tijdens jouw stage, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Solliciteer dus snel!​


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, < 1 jaar, Accountant, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, In overleg, Student (stage), Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland