Financieel Directeur Retail

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
De Statutaire Financieel Directeur is direct verantwoordelijk voor het financiële beleid van het bedrijf en bewaakt als financieel geweten van de organisatie de financiële positie, risico's en resultaten van het bedrijf. Zij is op financieel en strategisch gebied de sparringpartner van de directie en en de Raad van Commissarissen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en (laten) uitvoeren van het financieel beleid, implementeert en bewaakt de afgesproken kaders en zorgt voor het door ontwikkelen en structureren van processen het vormgeven van een toekomstbestendig bedrijf.

Als manager geef je leiding aan de financiële administratie, control en de salarisadministratie. Naast de directie financiële verantwoordelijkheden ben je ook verantwoordelijk voor de zaken als kantoorautomatisering en wagenparkbeheer.

  • Minimaal 10 jaar relevante ervaring;
  • Relevante opleiding op HBO of WO niveau;
  • Woonachtig binnen straat va 50 kilometer van Gendt (gemeente Lingerwaard);
  • Leidinggevende ervaring;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • In staat de verbinder te zijn in de organisatie.


Indicatie jaarsalaris is rond de 120.000 euro bruto per jaar. Verder uitstekende secundaire voorwaarden zoals een leaseauto en goede pensioenregeling

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen na de uiterste sollicitatiedatum laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland