Senior Bedrijfsadministrateur

Woonplus Schiedam zoekt een

Senior Bedrijfsadministrateur
(36 uur per week)


Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

Wij staan voor een investeringsopgave van €700 mln tot 2030, en richten ons op de verduurzaming van de woningen. Voor Woonplus ontstaan er vanuit die ambities elke dag nieuwe uitdagingen, vraagstukken en business cases. Als Teamleider Bedrijfsadministratie en Services zorg je dat de organisatie binnen jouw vakgebied klaarstoomt voor de volgende vraagstukken:

Deze nieuwbouwopgave geeft ons prachtige kansen. We krijgen de kans om te bouwen aan meer gemengde wijken waar mensen ongeacht hun achtergrond, leeftijd of inkomen met elkaar kunnen samenleven. Én we kunnen daardoor 800 extra sociale huurwoningen voor senioren realiseren. In wijken waar het aandeel sociale woningen te hoog is, gaan woningen verdwijnen. In andere wijken bouwen we woningen bij. Zo verspreiden we ons bezit beter over de stad, met fijnere buurten als resultaat.

Twee derde van onze woningvoorraad heeft wel toekomstwaarde, maar moet in 2050 CO2-neutraal zijn. We zetten daarbij primair in op het gasloos maken van onze woningen middels een warmtenet. Deze werkzaamheden combineren we met gerichte maatregelen tijdens noodzakelijk onderhoud zoals na-isolatie. Daarnaast gaan we onze woningen voor het elektriciteitsgebruik voorzien van groene stroom.

De functie
Als Sr bedrijfsadministrateur ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van de administratieve organisatie en lever je een proactieve bijdrage aan het financieel-administratief beleid.

Deze functie richt zich op drie speerpunten:

Financiële registratie
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en afstemming over onze financiële administratie. Je stelt de conceptjaarrekening op en levert een bijdrage aan het opstellen van de maand- en trimesterrapportages.

Administratieve organisatie en financiële processen
Dankzij jouw inzicht en analytische aanpak stel je verbetervoorstellen op. Ondertussen plan en bewaak je deadlines en monitor je de voortgang van diverse projecten. Binnen je vakgebied zet je graag je tanden in complexe situaties, die je in samenspraak met de Manager Financiën & Informatie oplost.

Vakinhoudelijk aanspreekpunt
Je deelt graag je kennis met onze bedrijfsadviseurs, dankzij jouw coachende en sturende vaardigheden draag je bij aan hun ontwikkeling.

Jouw profiel
Onze ideale kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau en heeft ruime kennis van en ervaring met financiële en bedrijfsadministratie, bij voorkeur in een woningcorporatie. Jij hebt financiële verslaglegging en boekhouding je volledig eigen gemaakt.

Je blijft graag graag op de hoogte van veranderende relevante wet-en regelgeving en vertaalt de gevolgen hiervan voor Woonplus.

Wat bieden wij?
Werken in en aan een leuk, gezellig team waar plezier en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.
Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we deze overeenkomst graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal H (€ 3.407 - € 4.196). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Een bedrijfsrestaurant gerund door een cateraar.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers en leuk werk waarin je het verschil kunt maken.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, moet een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Senior Bedrijfsadministrateur neem je contact op met Cas Bots op nummer 010-2045231. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Business Controller, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financial Controller, Non-profit organisaties, Onroerend Goed