Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wij zijn op zoek naar een

Salarisadministrateur         

Provalu, dat zijn wij
Provalu zet zich in om duurzame arbeidsrelaties te realiseren door de afstand tussen gemotiveerde mensen en werkgevers te overbruggen. Dit doen wij door mensen professioneel te begeleiden, te scholen en te bemiddelen en met werkgevers mee te denken en deze te adviseren. Met een goede match tussen werkgevers en werknemers maken beiden, samen met Provalu, de meerwaarde van werk mogelijk. 

Wij zijn op zoek naar een salarisadministrateur die het salaris administratieve proces van A tot Z verzorgt.

Wat ga je doen?
Je stemt af over (projectmatige) verbetering van werkprocessen en afspraken, zowel binnen de afdeling als met andere afdelingen. Vakinhoudelijke richtlijnen vertaal je naar bruikbare protocollen en instructies. En voor (complexe) salaris technische vraagstukken bedenk je een oplossing. Ook werk je nauw samen met de personeelsadministratie. Verder zorg je dat de ondersteunende financieel-administratieve processen goed verlopen.

Onze salarisadministratie draait soepel. Toch zijn we nooit klaar met ontwikkelen. We hebben genoeg plannen om onze salarisadministratie te verbeteren. 

Wat breng je mee?

 • Je bent in bezit van de opleiding PDL en zin om je diploma Vakopleiding Payroll Services (VPS) te halen.
 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Aantoonbare ervaring met salarisadministratie en Excel.
 • Ervaring met de salarisadministratie software van VISMA is een pré.
 • Je hebt zin om de salarisadministratie continue te verbeteren en te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega die de uitdaging aan durft te gaan om op diverse niveaus mee te bouwen aan de ontwikkeling van de organisatie en van de afdeling. Je bent een initiatiefrijke, zelfstandige en proactieve salarisadministrateur. Je kunt op elk niveau communiceren. Je schrikt niet terug voor wat administratieve of organisatorische hobbels en blijft gericht op het bereiken van een goed resultaat.  Je vindt het prettig om via vaste procedures te kunnen werken en je houdt je vakkennis op orde.  ​Naast je zakelijke kostenbewuste instelling ben je sociaal-maatschappelijk betrokken en heb je passie voor de ontwikkeling van mensen met een (tijdelijke) achterstand op de arbeidsmarkt.​Je hebt bij voorkeur ervaring in de (semi) profit sector. 

Wat bieden wij jou?

 • Jaarcontract (FT dienstverband is 36 uur) met een absolute intentie om deze na een jaar om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris in salarisschaal 8 van de cao SGO (€ 2878, - tot € 4052,-).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,25%.
 • 5 weken verlof (en de mogelijkheid om 2 weken bij te kopen).
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,09 per km.
 • Een pensioenvoorziening bij ABP.
 • Een laptop en telefoon in bruikleen.
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 900,- per jaar en toegang tot de onlinetrainingen van Goodhabitz.
 • Omdat wij bij Provalu gezondheid belangrijk vinden, kun je een deel van jouw brutosalaris omzetten in een netto fitness- en/of fietsvergoeding.
 • Provalu staat voor een goede werk/ privé balans, daarom bieden wij de mogelijkheid tot hybride werken; thuiswerkvergoeding € 3,- per dag. 

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie, dan kun je ons via het opsturen van je motivatiebrief en cv via de sollicitatiebutton laten weten waarom jij denkt onze nieuwe salarisadministrateur te kunnen worden. We kijken uit naar een kennismaking! Als je meer informatie wilt over de vacature kun je op contact opnemen met de Manager Finance & Control, Ard van der Kade (06 39 09 76 60), of HRM adviseur Mirjam Eveleens (06 22 48 82 99).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Dienstverlening algemeen, Zuid-Holland, Salaris Administratie, Financieel Medewerker