Plant Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Deze productieomgeving is actief in de Speciality Fertilizers and Speciality Agriculture sectoren.

Als Plant Controller heb je een veelzijdige Finance rol en ben je verantwoordelijk voor lokale planning en organisatie van budget en forecast op de productielocatie en de rapportage hierover.

In deze functie heb je de mogelijkheid om de ins en outs van de financiële operatie van een fabriek te leren kennen en werk je als lokale business partner nauw samen met stakeholders in de fabriek (bijv. productie, logistiek, technologie), op het hoofdkantoor en het Financial Shared Service Center. Naast de maandelijkse financiële rapportage en analyses, de forecast cyclus en het jaarlijkse budget proces ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van het lokale investeringsbudget (CAPEX). Je ondersteunt het management van de fabriek door middel van bedrijfseconomische analyses en rapportages. Je voert periodieke variantie analyses uit en zet verbeter acties uit. Je werkt daarnaast ook aan verschillende projecten.

Je komt te werken in Waardenburg (tussen Utrecht en s-Hertogenbosch) met de bereidheid om te reizen naar andere locaties. De normale werkstructuur is 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuiswerken.

Als Plant Controller beschik jij over de volgende punten:

  • HBO/WO opleiding richting financieel-administratief of bedrijfseconomisch;
  • Minimaal 4 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring in een productieomgeving is een pré;
  • Ervaring met optimaliseren en/of implementeren van automatiseringssystemen is een pré;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als in geschrift;
  • Duidelijke affiniteit met systemen, dus snel vertrouwd met ERP systems, SAP, QAD, Hyperion/HFM, BI a plus. Zeer vaardig met MS Office (Excel, Powerpoint).


Een salaris wordt geboden afhankelijk van je kennis ervaring tussen de € 5000 en € 6200 bruto op basis van fulltime dienstverband. Verder bieden zij een prettige worklife balance en goede secundaire voorwaarden.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland