Senior Financieel Administratief Medewerker

Bollard is op zoek naar een

Senior Financieel Administratief Medewerker

Ben jij de onmisbare steunpilaar in ons accountantskantoor?
Je houdt van gestructureerd werken. Administratiewerk saai? No way! Jij bent de ster in ons team. De vaste sterke kracht die de directe collega’s begeleidt, de (assistent) accountants ondersteunt en zorgt dat alles intern op rolletjes loopt. Zoek je werk waar je je ervaring in kwijt kan? Waarin je je kennis kan delen en waar je je vermogen van superplanner kan uitleven? Word dan onze nieuwe Senior Financieel Administratief Medewerker.

Wanneer je gaat werken bij Bollard Accountants & Belastingadviseurs, merk je meteen dat het net even anders gaat dan bij de meeste accountantskantoren. Hier draait het niet alleen om wat je kan, maar om wie je bent. Dat jij over de nodige kwalificaties beschikt, nemen we aan. En als er vaardigheden zijn waarin je nog training kunt gebruiken, helpen we je. Het is vooral je persoonlijkheid die we belangrijk vinden. Ben je betrouwbaar en een aanvulling op het team? Kun je zelfstandig werken en leg je gemakkelijk contact? Ben je loyaal? Dan ben jij de financieel administratief medewerker die we zoeken.

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het verwerken van de boekhouding voor de cliënten. Je verzorgt de administratie (kas, bank, debiteuren/crediteuren) van cliënten, deze zijn in hoge mate geautomatiseerd. Je stelt de specificaties van grootboekrekeningen (zoals de activastaat) op en werkt de kolommenbalans uit, met onder andere de LJP en overlopende posten. Ten behoeve van de jaarrekeningen verricht je de voorbereidende werkzaamheden voor de assistent accountant. Je hebt contact met de cliënt om gegevens te verkrijgen. Begrijp je het al? Het administratieteam is de ruggengraat van ons kantoor! 

Schrik niet van het takenpakket. Naast voorgenoemde werkzaamheden, zijn er vier directe collega’s die vanwege jouw kennis op je zullen steunen. We hebben jouw ervaring nodig om de planning voor het hele team goed te laten verlopen.  Maar wil je zelf gewoon even advies van een collega? Dat kan altijd; alle deuren staan open. Ook die van de partners.

Dit ben jij

 • Je hebt een relevante mbo- of MBA (Moderne Bedrijfsadministratie)- of HBO opleiding.
 • De eis is minimaal 10 jaar werkervaring in een accountants- of administratiekantoor.
 • Als je ervaring hebt met de volgende geautomatiseerde administratieve systemen, is dat een pre: Basecone, Twinfield/Exact/Cash, bankkoppelingen met boekhoudpakketten.
 • Karakter vinden we minstens zo belangrijk als bovengenoemde functie-eisen. Je bent nauwkeurig en vakkundig. Je bent resultaatgericht en bent stressbestendig. We beloven je dat de boog niet voortdurend gespannen staat, maar er zijn piekmomenten waarop de druk wat hoger is. Denk aan de BTW kwartalen
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent communicatief vaardig.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook heerlijk om deel uit te maken van een team. Collega’s kunnen op jou rekenen. 

Wij bieden:

 • een markt conform salaris.
 • een jaarcontract dat we graag willen omzetten in een vast contract, als de klik wederzijds is.
 • een pensioenregeling van 6% die geheel door de werkgever wordt betaald.
 • bedrijfsfitness. Een gezonde geest in een gezond lichaam; daar geloven we sterk in. Daarom geven we vergoeding voor een sportschoolabonnement, met eventueel een aanvullende fiscaal gunstige regeling voor bijvoorbeeld een personal trainer.
 • de middelen om thuis te kunnen werken en flexibele werktijden. In overleg is veel mogelijk.
 • een baan met respect voor je privéleven. Wij houden niet van structureel overwerk. Wie in balans is, presteert beter. Dat werkt het beste voor jou en voor ons.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Maar het draait ook om jou.
 • Een zeer prettige, informele werksfeer.
 • Teamuitjes en feesten waarbij ook de partners en gezinnen betrokken worden. Samen is hier ook echt samen.

Dit is jouw team
Bij Bollard Accountants & Belastingadviseurs werken op dit moment 20 medewerkers met als taken: het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en bedrijfsadvisering. Het team van financieel administratief medewerkers bestaat met jouw erbij uit vijf personen. Jezelf gehoord en gewaardeerd voelen, dat vinden we belangrijk. De deur staat altijd voor elkaar open, er is geen onderscheid of rangorde. We rekenen op elkaar en er heerst vertrouwen en respect. Vergis je niet, hier wordt hard gewerkt. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij de afspraken nakomt en zijn volledige verantwoordelijkheid neemt. Maar als je hier werkt, weet je dat je alle middelen krijgt om je werk goed te doen. En dat je een team bent, no matter what.

Zullen we kennismaken?
Is je interesse gewekt? We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet via onze sollicitatiepagina. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bas Dalmulder, Dalmulder@bollard.nl.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs

Jan van Nassaustraat 125

2596 BS Den Haag

070 – 3508624

dalmulder@bollard.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Parttime, HBO, MBO, > 10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland