Accounting Medewerker - TSS - Utrecht

Wat ga je doen?

Ben jij een ambitieuze young professional met een passie voor finance? Total Specific Solutions, de grootste Vertical Market Software onderneming van de Benelux, is op zoek naar een Accounting Medewerker om hun finance team te versterken. Bij TSS leveren we software die mission-critical is voor onze klanten, waardoor zij zonder onze goed werkende software stil zouden vallen. We hebben een sterke positie in Nederland en streven naar internationale groei door middel van overnames, waarbij we de overgenomen bedrijven helpen te professionaliseren en hun resultaten sterk verbeteren.

Als Accounting Medewerker bij TSS maak je deel uit van ons dynamische Finance team, bestaande uit 7 collega's. Je rapporteert aan de Manager Finance & Control en werkt nauw samen met de financial controller. In deze rol ondersteun je verschillende Business Units en ben je verantwoordelijk voor de effectieve uitvoering van de financiële administratie. Naarmate je groeit in de functie, krijg je de mogelijkheid om taken van de financial controller over te nemen en te helpen bij het financieel integreren van acquisities.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het organiseren en uitvoeren van de financiële administratie van meerdere entiteiten, het verzorgen van BTW-aangiftes, het controleren en verwerken van facturen, en het toepassen van wet- en regelgeving. Daarnaast draag je bij aan het signaleren van relevante ontwikkelingen, het aandragen van verbeteringen en het adviseren van de manager.

De ideale kandidaat

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een MBO4/HBO werk- en denkniveau in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of finance. Je bent proactief, gedreven en hebt een probleemoplossende instelling. Affiniteit met IT, met name Excel en AFAS, is een pluspunt. Het hebben van minimaal 2 jaar relevante werkervaring is zeer waardevol. Je bent leergierig en je herkent jezelf in onze kernwaarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Daarnaast ben je beschikbaar voor minimaal 24 tot 32 uur per week.

Wat krijg je er voor terug?

Bij Total Specific Solutions bieden we jou e en salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de 2.600 EUR en 3.500 EURO
en een enorm uitdagende, inspirerende en internationale werkomgeving. Je komt terecht in een brede finance organisatie met meer dan 50 collega's en een informele, hands-on cultuur. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon, laptop en bonus. Bovendien zijn er diverse doorgroeimogelijkheden door middel van onze Academies en het Finance Development Programma.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van finance bij een toonaangevend softwarebedrijf? Solliciteer nu bij Total Specific Solutions en maak deel uit van ons enthousiaste team van finance professionals!

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Accountant, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Financieel Medewerker