Financieel Adviseur

Ben jij een allround Financieel Adviseur met een kritische blik? En ben je doortastend, gericht op samenwerking en een stevige persoonlijkheid? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Voor het cluster Financiële Administratie van de afdeling Administratie zoeken wij een:

Financieel Adviseur
36 uur p/w | Houten

Wat jij gaat doen
Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en periodieke managementinformatie van de afdeling Muskusrattenbeheer. Daarnaast ben je voor de gehele organisatie (mede) verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en de informatievoorziening hierover. Tevens lever je een inhoudelijke bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening en ben je het aanspreekpunt voor fiscale vraagstukken, zoals vennootschapsbelasting en BTW.

Wat maakt jou succesvol?
Je bent een administratief talent met de ambitie om jouw talenten in te zetten voor de afdeling Administratie.

Verder heb jij voor het uitvoeren van deze rol:

  • een opleiding op HBO-niveau
  • kennis van Excel en affiniteit met financiële systemen
  • je bent in staat om goed samen te werken en bent stressbestendig
  • daarnaast is enige jaren ervaring met de beschreven werkzaamheden in de functie een pré.
  • goede contactuele eigenschappen: goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • een collegiale en flexibele instelling

Waar kun je op rekenen?
Een organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief en eigen inbreng waar ook wat mee gedaan wordt. Een platte organisatie met korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag liggen in de organisatie, betrokken collega’s en passie bij het werken. Binnen HDSR is het talentprogramma de rode draad voor de manier waarop medewerkers hun werk doen. Dit vanuit de filosofie: maak het beste los in jezelf en in elkaar!

Bij deze afwisselende baan hoort natuurlijk ook een goed salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten en goede secundaire voorwaarden:

  • Een salaris van minimaal € 2.584,00 en maximaal € 3.540,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 9 - CAO, de Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel (SAW);
  • Een individueel keuzebudget van tenminste 20% van je salaris, dat je naar eigen inzicht in kan zetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra vrije dagen;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om tijd en plaats onafhankelijk te werken;
  • Kansen om je binnen ons waterschap te blijven ontwikkelen. Hiervoor is een persoonlijk opleidingsbudget van 5000 euro gereserveerd, dat je in overleg met je leidinggevende binnen 5 jaar kan inzetten.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en werkervaring. De waterschapsector kent een eigen CAO, de Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel.

Solliciteren of meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tineke Compeer, Personeelsadviseur, telefoonnummer 030–6345931.

Iets voor jou?
Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie brief via de sollicitatiebutton.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Financieel adviseur vacature, Houten, Utrecht, Financieel, Finance, Overheid, Financieel adviseur, HBO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overheid