Controller / Projectcontroller interieurbouw

Wie zijn wij?
Coors, gevestigd in Ridderkerk, is al sinds 1931 specialist in het realiseren van bijzondere interieurprojecten. Samen met onze klanten ontwikkelen wij een interieurconcept, vertalen dit vanuit een ontwerp en voeren het vervolgens uit. Dit doen wij voor bekende en minder bekende namen in uiteenlopende branches, zoals retail, office, hospitality, musea en in de zorg.
We zijn er trots op dat we hiermee zichtbaar bijdragen aan de uitstraling van deze klanten, ‘build to impress’ is daarbij ons motto!

Zowel standaard als speciaal meubilair wordt in onze vernieuwde productiefaciliteit (in 2017) gemaakt. Het meubilair wordt op locatie gemonteerd én waar nodig verzorgen wij ook het onderhoud van de gemaakte meubels. In de afgelopen jaren hebben we een heldere visie ontwikkeld op het LEAN produceren van maatwerk meubilair. Deze visie werken we steeds verder uit en voeren we door in onze organisatie, met name in het totale verkoop- en productieproces. Het proces, vanaf planning en inkoop tot de uiteindelijke productie, loopt volledig gestroomlijnd. Hierdoor weten we op detailniveau wat wanneer gedaan moet worden.

De LEAN gedachte binnen Coors kent twee pijlers: optimalisatie van het de processen én maximaal gebruik van de kennis en inbreng van onze vakmensen. Binnen Coors werken wij met een ambitieus en hecht team van 50 medewerkers.

Ook duurzaamheid staat bij ons zeer hoog op de agenda. Voor ons geen modegril, maar al sinds 2008 de manier waarop wij werken. Het is onze ambitie om de meest innovatieve en duurzame partij te blijven binnen de interieurbouw in Nederland.

De komende jaren willen wij de volgende stap in onze professionalisering zetten, vooral op het gebied van de projectadministratieve organisatie en de algemene projectkostenbewaking.
Daarom zijn wij nu op zoek naar:
 

Een stevige controller / projectcontroller interieurbouw (m/v)
32 - 40 uur per week


Als (project)controller ga je deel uitmaken van het Coors team waarbij betrouwbaarheid, integriteit, kwaliteit en expertise hoog in het vaandel staan.

Je bent eindverantwoordelijk voor een betrouwbare financiële project- en bedrijfsinformatievoorziening binnen Coors. In deze rol ben je zowel operationeel als strategisch actief. Je bent lid van het mt en geeft leiding aan de financiële afdeling.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het vastleggen, toetsen en analyseren van financiële en bedrijfseconomische informatie, zodat het financieel economische en administratieve beleid van de organisatie kan worden bepaald
 • Erop toezien dat de financiële middelen in de organisatie verantwoord en transparant worden beheerd volgens de gangbare accountability en afspraken over interne controle
 • Het organiseren en monitoren van de projectadministratie en -kostenbewaking, zodat het mogelijk is om financiële en juridische risico’s tijdig te signaleren
 • Uitvoeren en controleren van de financieel administratieve processen (zoals cashmanagement, opstellen begrotingen, verzorgen jaarafsluiting, voorbereiden aangiftes)
 • Sparringpartner en adviseur van directie en management over de (financiële) bedrijfsvoering
 • Periodieke rapportage aan de directie over het financieel beheer van de beschikbare middelen
 • Contacten onderhouden met de externe accountant


Wat wij zoeken:

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfseconomie of accountancy
 • Ervaring met financiële projectadministratie, liefst vanuit een rol als projectcontroller
 • Zeer goede beheersing van Excel en overige rapportagetools (bij voorkeur ook met AccountView)
 • In staat om op alle niveaus binnen ons bedrijf helder en compact te communiceren
 • Affiniteit met (interieur)bouw en een familiebedrijf
 • Op een stevige, maar positieve manier kritisch en signalerend
 • Assertiviteit, overtuigingskracht, analytisch vermogen en initiatief


Wij bieden je:
Een functie bij de meest innovatieve en duurzame interieurbouwer van Nederland.
Je krijgt van ons een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven.


Ben je enthousiast geworden?
Als we je interesse hebben gewekt, stuur dan je motivatiebrief inclusief cv via ons Online Sollicitatieformulier.

Op onze website is meer informatie te vinden over Coors interieurbouw. Dit filmpje geeft een goed beeld van onze productieomgeving.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie >>


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Corporate Finance, Zuid-Holland, Controller, Project Controller