Allround Administrateur

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers, die zich inzet voor hartverwarmende, kleinschalige, specialistische (fysieke en geestelijke) zorg op maat aan de 'kwetsbaren' in onze samenleving. Wij zijn niet alleen thuis in welzijn, maar bieden ook mensen een 'thuis' in welzijn: in hun eigen omgeving of in één van de hospices of logeerhuizen. Binnen ons gehele zorgaanbod staat zelfredzaamheid voorop. Proberen om mensen nu en in de toekomst zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Als dit niet meer gaat, reiken wij hen de hand en zijn pas tevreden als onze cliënten tevreden zijn. Werken bij Sint Annaklooster, een organisatie waar iedereen welkom is, betekent werken met collega’s die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg.

Interesse om onze collega te worden? Dan maken we graag kennis met jou! 
 

Sint Annaklooster heeft voor het Centraal Kantoor in Eindhoven een vacature voor een:

Allround Administrateur

(Procesbeheerder Financiën)

32-36 uur per week


Over de functie van Administrateur
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die verantwoordelijk is voor een volledige, tijdige en betrouwbare geautomatiseerde financiële administratie door het vastleggen en verstrekken van financiële informatie. Het werkterrein omvat de salarisadministratie en de inkoop-/contractadministratie. Je speelt een belangrijke rol in verdere digitalisering van administratie en integratie van bedrijfsprocessen. Daarnaast ben je ook de Functionaris Gegevensbescherming en zie je toe op de naleving en toepassing van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en daarmee op het omgaan met persoonsgegevens binnen de organisatie. 

Wat ga je doen als Allround Administrateur?

 • Je draagt zorgt voor een goede inrichting van de administratieve processen en geautomatiseerde gegevensverwerking en neemt deel in projecten daartoe.
 • Je verwerkt op geautomatiseerde wijze de aangeleverde documenten en mutaties en voert daarmee de dagelijkse administratie op zo efficiënt mogelijke wijze.
 • Je instrueert en informeert medewerkers/leidinggevenden inzake de wijze van de registratie en aanlevering van de administratieve gegevens.
 • Je verzorgt zelfstandig aansluitingen en interne controles op de verwerkte gegevens en verantwoordt deze aan belanghebbenden zowel intern als extern (belastingdienst, autoriteit persoonsgegevens).
 • Je verschaft managementinformatie met behulp van geautomatiseerde systemen.


Wij vragen

 • Relevant HBO werk- en denkniveau op financieel gebied, verkregen door opleiding en/of werkervaring; Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bereidheid tot het volgen van aanvullende opleidingen; opleiding tot salarisadministrateur is een pré
 • Analytisch vermogen en een klantgerichte instelling;
 • Een gestructureerde en resultaatgerichte werkhouding;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, initiatief, flexibiliteit,
 • zelfstandigheid en je bent een teamplayer;
 • Uitstekende kennis van Excel is vereist en kennis van procesmanagementsoftware is een pre;
 • Kennis van geautomatiseerde systemen; wij werken met SDB, Cash, Pro-Active en Ons-NEDAP.


Wat biedt Sint Annaklooster jou?
In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met het vooruitzicht op verlenging bij goed functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, waaronder een gunstige pensioenregeling (Pensioenfonds Zorg & Welzijn) en flexibele werktijden. 
Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt er een inschaling plaats. 

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Bart van der Klaauw (Manager Financiën), te bereiken via 040-2098405 / B.vanderKlaauw@sintannaklooster.nl
Kijk voor meer informatie over Sint Annaklooster op onze site: www.sintannaklooster.nl. 

Solliciteren op de functie van Allround Administrateur
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie voor 21 mei 2018 achter via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 018.18. De sollicitatiegesprekken worden in week 21 gepland. 

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratief Medewerker, Medewerker Administratie, Administrateur, Financieel Medewerker, Financiële Administratie, Salarisadministratie, Salarisadministrateur, Finance, Financieel, HBO
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Brabant