Coördinator Grootboek

Coördinator Grootboek
36 uur

Als Coördinator Grootboek coördineer en draag je bij aan het uitvoeren en ontwikkelen van het financieel administratieve beleid. Je geeft leiding aan een klein team.

Naast leidinggevende taken, draag je zorg voor een adequate uitvoering van de activa-, WOZ-, leningen-, bank/kas- en derden-administratie. Ook het borgen van tijdig, juiste en volledige verwerking van mutaties valt hieronder, evenals het (laten) uitzoeken en verklaren van de (tussen)rekeningen. Daarbij is het maken van correctieboekingen, controleren van de boekhoudkundige verwerkingen een onderdeel van de werkzaamheden.

Je bent medeverantwoordelijk voor het verzamelen van gegevens voor de jaarrekening, tussentijdse en ad hoc rapportages, alsook het verzorgen/ opstellen van de balansdossiers en analyses.

Als coördinator grootboek leg je ook de verbinding tussen de administratie, processen en andere afdelingen binnen de organisatie en kom je met verbetervoorstellen om processen en samenwerking te verbeteren.

Ons aanbod
We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris conform schaal I van de cao woondiensten (minimaal € 3.167,- en maximaal € 4.167,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Je profiel
Je hebt minimaal mbo+hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur een opleiding hbo Bedrijfseconomie / Accountancy. Woonzorg Nederland start binnenkort met een nieuw financieel systeem, Aareon. Ervaring met dit systeem is een pre. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal drie jaar leidinggevende ervaring en bent in staat om taken te delegeren. Je toont vertrouwen in degene die de taken uitvoeren en ziet delegeren als een ontwikkelkans. Ook sta je open voor de mening van anderen en lever je een bijdrage aan de gemeenschappelijke doelen. Tevens werk je systematisch, planmatig en toon je aandacht voor details. 

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers.

Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Interesse?
Ga dan vóór 31 mei a.s. naar het online sollicitatieformulier en upload je sollicitatiebrief en cv.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bernard Lemmens, Manager Financiën via 020-6662666. Kijk op werkenbijwoonzorg.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Amsterdam, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Non-profit organisaties, Financieel Manager, Noord-Holland