(Financieel) Administratief Medewerker

Ga jij secuur te werk en gaat jouw hart sneller kloppen van cijfertjes? Zoek je een jong, ambitieus en inspirerend bedrijf met enthousiaste collega’s? Dan zoeken we jou als Financieel Administratief Medewerker bij ZIEN in de Klas! 

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland! Onze missie is: alle klassen gelukkig zien en gelijke kansen voor elk kind. We werken met ruim 100 gemotiveerde collega’s samen om onze droom werkelijkheid te maken. Onze kernwaarden zijn Kwaliteit, Samen Groeien en Plezier en deze staan centraal bij alles wat we doen. We zijn een jonge, ambitieuze en inspirerende organisatie en zijn in een groot deel van Nederland actief. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een collega die zo snel mogelijk aan de slag kan als: (Financieel) Administratief Medewerker bij ons op kantoor in Maarssen

De functie

Als (financieel) administratief medewerker zorg jij ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date is. Je verwerkt de gegevens zowel voor crediteuren- als debiteurenadministratie correct en tijdig. Je draagt bij aan het tijdig betalen van facturen van leveranciers en het innen van openstaande vorderingen van klanten. Informatie stel je op zo’n manier beschikbaar dat betrokkenen op tijd, volledig en correct de overzichten krijgen die nodig zijn om actie te nemen. Je werkt in deze functie samen met ons hoofd administratie die zich voornamelijk bezig houdt met rapportage en controle.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau in de richting van financiële-/bedrijfsadministratie

  • Minstens drie jaar werkervaring als financieel administratief medewerker, financieel medewerker, financieel administrateur of vergelijkbaar

  • Je bent zeer accuraat;

  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je beschikt over cijfermatig inzicht en een analytisch vermogen;

  • Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken

  • Ervaring met het systeem AFAS is een pré

  • Je kan zelfstandig werken en je bent pro-actief.

  • Je bent 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, pensioenregeling, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding voorzien wij je van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met een normjaartaak waardoor je veel vrijheid hebt om je werkzaamheden in te plannen. Afhankelijk van je ambities, kennis en ervaring zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We investeren graag in jouw werkgeluk. 

Startdatum: Zo snel mogelijk

Interesse in deze vacature?

Is dit dé functie die bij jou past en wil je graag bij ZIEN in de Klas werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de Solliciteren Button.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Femke Arts via 030-2437682.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker