Controller

Voor de afdeling Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een parttime:

Controller
Haarlem, 16-24 uur

Wat ga je doen?
Door bij te dragen aan de uitvoering van de financiële basis van het Leger des Heils heb je impact.

Jouw werk helpt kwetsbare mensen om weer perspectief in hun leven te krijgen. Dat is onze vorm van winst.

De controller weet financiële analyses te maken uit verschillende rapportages en ziet (mede) toe op de uitvoering van het beleid. Je biedt ondersteuning bij het doorgronden van de financiële stand van zaken en adviseert het management en directie gevraagd en ongevraagd op strategisch en tactisch niveau over het opstellen en uitvoeren van het financiële beleid van de organisatie. Je gaat hierin organisatiesensitief te werk en vanuit je adviesrol is het omgaan met tegengestelde belangen geen probleem. Je hebt een nauwe samenwerking met de manager financiële administratie.

Wij vragen

  • Je beschikt over een opleiding als (register) accountant of een hbo-opleiding finance & control.
  • Je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden.
  • Je bent analytisch ingesteld.
  • Je beschikt over een christelijke levensovertuiging en je onderschrijft de doelstelling van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.


Wat kunnen wij je bieden?
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. In eerste instantie gaan we een contract aan van 12 maanden met de intentie om dit te continueren.

Wij bieden jou arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk schaal 10, die loopt van € 2.889,- tot € 4.333,- bruto een bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je krijgt de beschikking over een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget. Binnen het individueel keuzebudget heb je vrijheid om met verlofdagen, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%) te 'spelen'. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Verder neem je deel aan het pensioenfonds PFZW en hebben wij mogelijkheden met betrekking tot het fietsplan en collectieve ziektekostenverzekering.

Over het Leger des Heils
Leger des Heils W&G Noord-Holland is een werkeenheid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Met ruim 300 medewerkers zetten wij ons in voor kwetsbare mensen. Mensen die dak- of thuisloos zijn. Kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen of dagbehandeling nodig hebben. Ouderen die sterk geïsoleerd leven. Waar anderen opgeven zien wij kansen. Wij bieden complexe zorg bij gedragsproblemen. Een totaalpakket van professionele begeleiding en behandeling, zowel voor kinderen en hun ouders als volwassenen.

Afdeling
De financiële administratie verzorgt het gehele debiteuren en crediteurenbeheer, de kasgelden voor de verschillende locaties en ziet erop toe dat de gehele financiële administratie conform de geldende richtlijnen en wetgeving wordt gevoerd. Vanuit de financiële administratie worden de jaarrekening, begroting en diverse (budget)rapportages verzorgd. De financiële administratie bestaat uit 3 administratief medewerkers en 1 manager financiële administratie.

Lijkt dit je wat?
Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met de heer J. Espeldoorn, manager financiën, bereikbaar op telefoonnummer 06-15905974. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.

Procedure

  • Conform het Werving en Selectiebeleid van st. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
  • Sollicitaties worden enkel in behandeling genomen indien deze worden ingediend via het online sollicitatieformulier. Sollicitaties die op een andere wijze worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen.
  • Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
  • Wij ontvangen je cv en motivatie, waarin je o.a. in gaat op de functie-eisen en jouw christelijke identiteit, graag uiterlijk 25 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller, Non-profit organisaties, Noord-Holland