Senior medewerker Finance & Control

De afdeling Finance & Control is een stafafdeling die bestaat uit zes medewerkers (1 manager, 1 assistent controller, 1 senior medewerker F&C en 3 medewerkers financiële administratie). De manager Finance & Control rapporteert aan de directeur. De afdeling werkt momenteel aan verdere professionalisering.

Voor de afdeling zoeken we op korte termijn een:

Senior medewerker Finance & Control
m/v, 36 uur per week

De functie
Als senior medewerker Finance & Control ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling van de financieel medewerkers en het functioneel beheer van de financiële applicaties (exact, recreatex, summatra, elvie etc). Daarnaast geef je input vanuit deze systemen aan de assistent controller t.b.v. de planning & controlcyclus.

De taken zijn in hoofdlijnen als volgt:

  • Functionele aansturing van de financieel-administratief medewerkers.
  • Functioneel beheer financiële applicaties.
  • Voorbereidingen voor de maandafsluitingen, budgetuitputtings-overzichten, rapportages bezoekersaantallen e.d.
  • Opstellen van aansluitingen met sub-administraties.
  • Verzorgen van financiële informatievoorziening (m.n. ten behoeve van de assistent controller).
  • Uitbreiden van digitale werkwijzen.
  • Opzetten van een verplichtingenadministratie i.o.m. de inkoopcoördinator.
  • Indien nodig meewerken aan de financiële administratie.


Het profiel
Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding en hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. De functie in deze vorm is nieuw binnen het Stedelijk Museum, je beschikt over daadkracht, tact en doorzettingsvermogen om de functie in de volle breedte van de grond te krijgen en de nodige verbeteringen in de financiële administratie te bereiken. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Bij voorkeur woon je in (de buurt van) Amsterdam.
Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof, etc.) is een belangrijk aandachtspunt van het Stedelijk Museum Amsterdam. Het Stedelijk Museum streeft overeenkomstig naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand. In de selectieprocedure wordt hiermee rekening gehouden.

Aanstelling
Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor één jaar. Het salaris bedraagt min. € 2.710,- en max. € 3.547,- (salarisschaal 9) bij een volledige werkweek, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering, conform de Museum cao. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Audrey Moestadja, manager Finance & Control, via a.moestadja@stedelijk.nl.

Solliciteren
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie bij het Stedelijk Museum, kun je je cv en motivatiebrief tot en met 16 mei insturen via het online sollicitatieformulier.

Kandidaten die ook op de vacature senior assistent controller hebben gereageerd, worden verzocht niet te solliciteren.

Kijk voor meer informatie over het museum op www.stedelijk.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, € 2.000 - € 3.000, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Controller, Financial Controller, Non-profit organisaties, Overheid