Assistent Controller

Ben jij accuraat, analytisch ingesteld en heb je een financiële achtergrond? Kan jij goed samenwerken, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Reageer dan snel!


Ter versterking en ter uitbreiding van onze financiële afdeling in Heemstede, hebben wij een wij een vacature voor een: 
 

Assistent Finance Controller

(32-40 uur p/w)


Over de functie
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en financiële afhandeling van enkele Business Units binnen onze organisatie. De werkzaamheden zijn breed en zeer uiteenlopend. Van het controleren en archiveren van inkoopfacturen, het invoeren van verkoopoffertes tot het incasso- en debiteurenbeheer, deelname aan diverse financieel gerelateerde projecten, voorbereiden van de maand- en jaarafsluitingen en het verzorgen van balansdossiers

Daarnaast begrijp je als geen ander het logistieke proces binnen de financiële afdeling en ga je hier als vanzelfsprekend gestructureerd mee om. 

Kortom; Een brede en uitdagende functie binnen een dynamisch en online gedreven organisatie waar het tonen van initiatief wordt aangemoedigd. 

Over jou

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (financieel/economisch);
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent pragmatisch, analytisch, communicatief vaardig en je kan zowel zelfstandig – als in teamverband werken;
  • Daarnaast ben je ook punctueel, accuraat en gericht op samenwerken, kwaliteit en resultaat;
  • Je hebt ervaring met boekhoudsoftware Exact Globe Next bij voorkeur i.c.m. met Synergie;
  • En uiteraard beheers je de Nederlandse (en Engelse) taal zeer goed.


Wie zijn wij
Adver-Online B.V. is sinds 2002 dé innovatieve en strategische partner voor online recruitment. Van Online Recruitment Marketing Campagnes tot aan diverse HR software producten zoals HROffice Recruitment, HROffice Workforce Management en HROffice Connect.

Meer informatie over onze organisatie vindt je op www.adver-online.nl en www.hroffice.nl

Wij bieden
We bieden jou de unieke kans om een grote bijdrage te leveren aan het succes van onze brands. Adver-Online is een organisatie waar ondernemerschap ‘top of mind’ staat; je mening geven, snel schakelen en je eigen acties inzetten. We zien kansen en we gaan ervoor! Wij bieden jou veel verantwoordelijkheid. We staan om jou te springen als jij jouw ambities en ervaring met ons wilt delen! 

Adver-Online kent een informele en ambitieuze sfeer met enthousiaste collega’s. En niet onbelangrijk...wij vinden incentives voor de teams heel belangrijk: leuke dingen doen met elkaar.. .fun is essential! 

Kom jij ons team versterken?
Heb je vragen? Stel ze gerust en neem contact op met Loes Witte, Finance Manager, via lwitte@adver-online.nl

Ben je enthousiast en wil je graag bij ons werken? Laat dan voor 25 mei 2018 je CV met daarbij een korte motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel medewerker, Finance, Administratie, Controlling
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Assistent Controller, Controlling, ICT/Communicatie/Media, Noord-Holland