Financieel Medewerker

Wil jij graag aan de slag als Medewerker binnen onze afdeling Finance? Breng jij binnenkort verbeteringen aan in de financiële overzichten samen met je Finance collega’s? Ontzorg je door alle administratie accuraat af te handelen en te digitaliseren waar mogelijk? Werk jij graag met digitale systemen en weet je de vertaalslag te maken van de papieren naar digitalisatie? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Financieel Medewerker (m/v)

Minimaal 32 uur per week

Wat ga je doen als Financieel Medewerker?

Samen met het Finance team ben je verantwoordelijk voor de financiële (administratieve) processen van de Jong Beheer en haar werkmaatschappijen. Je zet je talenten in om onze financiële administratie accuraat te laten zijn. Je stelt rapportages op en zoekt constant naar verbetering binnen onze processen. Je bent dynamisch, hebt een sterke drive en bent sociaal vaardig.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse werkzaamheden op de Financiële administratie
  • Controle en afstemmen van tussenrekeningen
  • Opstellen van diverse overzichten
  • Debiteurenbewaking
  • Verwerking inkoopfacturen


Heb jij het in je om onze nieuwe Financieel Medewerker te zijn?
Je bent accuraat, integer en secuur. Cijfers boeien je en je presenteert deze overzichtelijk. Je bent proactief en dynamisch, wij zijn je vraagbaak maar jij stelt uit jezelf de vragen. Bovenal ben je leergierig en niet bang om verbeteringen voor te stellen, dat waarderen we alleen maar!

Wat zijn de echte CV musthaves voor onze Financieel Medewerker?

  • Je hebt een MBO4 of een HBO opleiding afgerond bij voorkeur in Economische richting
  • Enkele jaren ervaring op een financiële afdeling is een pré
  • Kennis van ERP software/AccountView/Word/Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré


Wat kun je van ons verwachten?
Heerlijke koffie@work van onze dochtermaatschappij de Jong DUKE, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen.

Over de Jong Beheer
De Jong BEHEER is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong DUKE, de Jong TECHNICS alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. In de totale groep zijn 180 personen werkzaam. de Jong BEHEER verzorgt en coördineert de volledige financiële administratie voor de Nederlandse werkmaatschappijen, stelt financiële en operationele rapportages op ter ondersteuning van de directie. Daarnaast coördineert de Jong BEHEER budgetcycli van de werkmaatschappijen en beoordeelt, adviseert en prognosticeert het liquiditeitsverloop.

Ga jij binnenkort aan de slag binnen ons Finance Team? 
Reageer dan met jouw motivatie en CV via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter van den Boogaard, Hoofd financiële administratie via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Sliedrecht, Administratie, Debiteuren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Financieel Medewerker