Incassomedewerker

Functie - omschrijving

Je juridische kennis inzetten in de praktijk! Dat is de perfecte basis om aan de slag te gaan in deze rol als Incassomedewerker.

Ons team van Incassomedewerkers breidt uit. Het team bestaat uit starters en medewerkers met veel praktijkervaring. Wij kunnen daarbij zeker de hulp gebruiken van iemand met juridische kennis, opgedaan tijdens een opleiding MBO Juridisch Administratieve Dienstverlening of een (net of bijna) afgerond HBO Rechten studie.

Wat ga je doen:
Je voert in/outbound telefoongesprekken met debiteuren om tot betaalafspraken te komen. Deze vinden plaats in het minnelijke incassotraject. Het gaat hierbij om particuliere debiteuren (B2C) en klein zakelijk (MKB). Betaalafspraken leg je vast in het systeem en houdt het verloop van de dossiers in de gaten. Zijn er gegronde redenen om niet te betalen (dispuutbeheer), dan ga je daar verder mee aan de slag richting opdrachtgever en / of derde partij en bouwt een volwaardig incassodossier op.

En wie hebben we daarvoor nodig?

  • Belangrijk is dat je juridische kennis hebt opgedaan tijdens je opleiding (bijvoorbeeld: MBO Juridisch Administratieve Dienstverlening of HBO Rechten studie)
  • Ervaring met soortgelijke werkzaamheden is mooi meegenomen, maar geen ‘must’. Ben je een starter die er helemaal voor gaat, komt het ook goed!


Wij bieden

  • Een 24-40 uur baan met uitzicht op vast dienstverband. Werktijden ma-vr 8.30 uur - 17.00 uur
  • Salarisrange loop van € 2.500 tot € 3.000 bruto pm obv fulltime
  • 25 Vakantiedagen I Premievrij pensioen I 8% Vakantiegeld I Thuiswerkvergoeding

Wij zijn lekker no nonsens, informeel, kom zoals je bent. Je werkt nauw samen met het incassoteam. Dat betekent dat je alle aandacht en ruimte krijgt om het werk onder de knie te krijgen en je verder te ontwikkelen in de baan, of misschien wel binnen de organisatie op termijn. Werklocatie is Nieuwegein (50% thuiswerken is ook mogelijk).
Zou dit wel eens de baan kunnen zijn voor je, dan is je CV van harte welkom! Eerst meer weten, mail dan de recruiter: peter@careercontrol.nl . Direct solliciteren; Zien wij ook voldoende mogelijkheden, nemen we binnen max 3 dagen contact met je op.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, HBO, € 3.000 - € 5.000, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Credit Controller