Senior Internal Auditor - Non Profit

Je werkt in (multidisciplinaire) teams die per audit kunnen wisselen van samenstelling, gebruikmakend van ieders expertise. Vanuit je senior rol voer jij regie op het auditproces, de voortgang, resultaten en verantwoordelijkheden. Hierbij coördineer je een team van 2 a 3 collega's. Je zet jouw onderzoekservaring in met een praktische instelling en kritische blik en weet het management te overtuigen de aanbevelingen op te volgen. De afdeling ontwikkelt zich constant om een hoogkwalitatieve en moderne derdelijns auditfunctie te blijven. Zoals de integratie van IT-audit in de financial audit, verhogen van efficiëntie binnen de IT-certificeringsfunctie en inzet van innovatieve middelen. Ook hierin wordt jouw input verwacht. De Interne Auditdienst bestaat uit zo'n 50 FTE in totaal waarvan ongeveer 28 auditors. Het is een informeel, gedreven team. Je werkt hier samen aan inhoudelijk complexe, zeer interessante vraagstukken in een politiek speelveld. Ze zijn een stafdirectie die vanuit een onafhankelijke rol de interne auditfunctie en certificeringsfunctie (financial audit en IT-audit) ten behoeve van de Raad van Bestuur vervult.

  • WO werk- en denkniveau
  • Je hebt een opleiding tot Register Operational Auditor (RO) of bent bereid die te volgen en/of af te ronden
  • Ervaring als Internal Auditor
  • Je kunt een audit traject zelfstandig oppakken
  • Je proactief bent in het halen en delen van kennis en treedt naar buiten om verbinding in stand te brengen


Naast een leuke werksfeer, een goede werk/privé balans en hybride werken zal het salaris voor een senior ongeveer gaan tot € 6500,- per maand exclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar ik graag meer over vertel. Het is mogelijk om 4 dagen per week te werken.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland