Medior salarisadministrateur 24-40 uur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Word onderdeel van NVE Salaris in Schiedam!

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende werkplek? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich richt op de toekomst van loonadministratie? Dan is NVE Salaris de werkgever voor jou!

Wie ben jij?
Een collega die onze gezellige werksfeer naadloos kan afwisselen met de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille. Je bent sociaal, accuraat, zelfstandig en klantvriendelijk, want je gaat immers veel contact hebben met onze klanten. Daarnaast heb je de ambitie om verder door te groeien door het volgen van in- en externe opleidingen.

Wie zijn wij?
NVE Salaris is een salarisadministratiekantoor dat bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Met dit team worden er dagelijks de salarisadministraties van ruim 4000 bedrijven verwerkt. In dit team heb je de unieke gelegenheid om te werken in een omgeving waar iedereen dezelfde functie heeft als salarisadministrateur. Dit betekent dat je dagelijks mensen om je heen hebt om mee te sparren, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Naast het verwerken van het salaris ondersteunen we deze ondernemers ook met alle overige administratieve taken rondom personeel, zoals pensioenregelingen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. De open, informele sfeer binnen kantoor komt ook terug in het contact met de klant: jij bent als salarisadministrateur de vaste contactpersoon van de organisatie en bouwt dus aan een langdurige relatie.

De functie: medior salarisadministrateur
Als medior salarisadministrateur bij NVE Salaris speel je een essentiële rol in het verzorgen van nauwkeurige en tijdige salarisverwerking voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de salarisadministratie, het verwerken van mutaties en het opstellen van salarisstroken. Daarnaast houd je je bezig met adviezen op het gebied van HR en zorg je ervoor dat alle processen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Je bent al verder ontwikkeld in het vak en neemt waar nodig een adviserende rol aan voor een klant, hierdoor ben je een sparringspartner waar dat nodig is.  

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde HAVO of MBO 4-opleiding;
 • In het bezit van het PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de salarisadministratie
 • Ervaring met Word en Excel
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Stressbestendig en het vermogen om onder druk te werken en deadlines te halen;
 • Het zelfstandig kunnen werken met complexe CAO’s
 • Het aannemen van een adviserende rol tegenover de klant

Wat kun je bij ons verwachten?

 • Een salaris tussen de €2.800 en de €3.500 + 8% vakantiegeld en een mooie pensioenregeling;
 • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de klanten in jouw portefeuille en fungeert waar nodig als sparringspartner;
 • Een informele werksfeer met borrels, uitjes, spelletjesavonden en hardwerkende & gemotiveerde collega’s;
 • Ruimte voor ideeën en eigen initiatieven;
 • Een mooi, modern kantoor met ergonomische werkplekken en een pooltafel!

Enthousiast? Of heb je vragen?

Bel of app met onze recruiter Suzanne: +31 6 39513025. Meteen enthousiast? Stuur dan jouw motivatie met CV per e-mail naar Suzanne Franken (suzanne@nvesalaris.nl) en we ontvangen je graag op ons kantoor!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Salaris Administratie, Financieel Medewerker