Salarisadministrateur 24 – 40 uur

Word onderdeel van NVE Salaris in Schiedam!

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende werkplek? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich richt op de toekomst van salarisadministratie? Dan is NVE Salaris de werkgever voor jou!

Wie ben jij?
We zoeken een collega die onderdeel wil zijn van een hecht team en dit makkelijk kan afwisselen met de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille onder begeleiding van een ervaren salarisadministrateur. Je bent sociaal, accuraat, zelfstandig en klantvriendelijk, want je gaat immers veel contact hebben met onze klanten. Daarnaast heb je de ambitie om verder door te groeien door het volgen van in- en externe opleidingen.

Wie zijn wij?
NVE Salaris is een salarisadministratiekantoor dat bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Met dit team worden er dagelijks de salarisadministraties van ruim 4000 bedrijven verwerkt. In dit team heb je de unieke gelegenheid om te werken in een omgeving waar iedereen dezelfde functie heeft als salarisadministrateur. Dit betekent dat je dagelijks mensen om je heen hebt om mee te sparren, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Naast het verwerken van het salaris ondersteunen we deze ondernemers ook met alle overige administratieve taken rondom personeel, zoals pensioenregelingen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. De open, informele sfeer binnen kantoor komt ook terug in het contact met de klant: jij bent als salarisadministrateur de vaste contactpersoon van de organisatie en bouwt dus aan een langdurige relatie.

 

De functie: Salarisadministrateur
Als salarisadministrateur bij NVE Salaris speel je een essentiële rol in het verzorgen van nauwkeurige en tijdige salarisverwerking voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de salarisadministratie, het verwerken van mutaties en het opstellen van salarisstroken. Daarnaast houd je je bezig met het bijhouden van verlof- en verzuimregistraties en zorg je ervoor dat alle processen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal een afgeronde HAVO of MBO 4-opleiding;
 • In het bezit van het PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie)
 • Ervaring met het werken met salarissystemen en kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Accuratesse en oog voor detail, zodat je foutloze salarisverwerking kunt garanderen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te werken en deadlines te halen;
 • Een proactieve en servicegerichte houding, waarbij je altijd streeft naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Wat kun je bij ons verwachten?

 • Een salaris tussen de €2.300 en de €3.000 + 8% vakantiegeld en een mooie pensioenregeling;
 • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de klanten in jouw portefeuille;
 • Een informele werksfeer met borrels, uitjes, spelletjesavonden en hardwerkende & gemotiveerde collega’s;
 • Ruimte voor ideeën en eigen initiatieven;
 • Een mooi, modern kantoor met ergonomische werkplekken en een pooltafel!

Enthousiast?  Of heb je vragen?

Bel of app met onze recruiter Suzanne: +31 6 39513025. Meteen enthousiast? Stuur dan jouw motivatie met CV per e-mail naar Suzanne Franken (suzanne@nvesalaris.nl) en we ontvangen je graag op ons kantoor!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Salaris Administratie, Financieel Medewerker