Traineeship Salarisadministrateur 32 – 40 uur

NVE is op zoek naar jong financieel talent! Voor het traineeshipprogramma van NVE Salaris zoekt NVE sociale en leergierige collega’s.

Wie ben jij?

De uitspraak ‘work hard, play hard’ is jou niet onbekend. Je houdt van aanpakken en kan goed met cijfers werken. Het werken met Microsoft Excel en het oppakken van nieuwe software gaat je goed af. Verder heb je minimaal een HAVO diploma en wil je je in de finance wereld (verder) ontwikkelen tot salarisadministrateur. Je bent niet bang voor een goede grap en hecht waarde aan een fijn team van collega’s.

Wie zijn wij?

NVE Salaris is een salarisadministratiekantoor dat bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Met dit team worden er dagelijks de salarisadministraties van ruim 4000 bedrijven verwerkt. In dit team heb je de unieke gelegenheid om te werken in een omgeving waar iedereen dezelfde functie heeft als salarisadministrateur. Dit betekent dat je dagelijks mensen om je heen hebt om mee te sparren, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Naast het verwerken van het salaris ondersteunen we deze ondernemers ook met alle overige administratieve taken rondom personeel, zoals pensioenregelingen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. De open, informele sfeer binnen kantoor komt ook terug in het contact met de klant: jij bent als salarisadministrateur de vaste contactpersoon van de organisatie en bouwt dus aan een langdurige relatie.

Het Traineeship

Het traineeship begint met een inwerkperiode van ongeveer 3 maanden waarin je onze dienstverlening en werkwijze leert kennen. Je krijgt hierbij intensieve begeleiding van een van onze ervaren collega’s. Na een jaar kun je beginnen aan het behalen van je PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie). Hiervoor krijg je begeleiding en ondersteuning zodat je goed bent voorbereid op het maken van je examens.

Na een aantal jaren ervaring kun je verder studeren voor je VPS diploma (Vakopleiding Payroll Services). Deze vakopleiding maakt deel uit van een volledige HBO Bachelor en levert daardoor officiële HBO-studiepunten op!

 Even samengevat: wat vragen wij van jou?

  • Minimaal HAVO-diploma
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Cijfermatig inzicht
  • Goede kennis van Microsoft Excel
  • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week

 

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €2100 en de €2400 met 8% vakantiegeld,
  • Een eigen klantenportefeuille na het opdoen van de benodigde ervaring,
  • Een informele werksfeer met borrels, uitjes, spelletjesavonden en leuke hardwerkende en gemotiveerde collega’s,
  • Ruimte voor ideeën en eigen initiatieven (graag zelfs!),
  • Een mooi kantoor met een moderne inrichting, ergonomische werkplekken en een pooltafel!

Enthousiast? Of heb je vragen?

Bel of app met onze recruiter Suzanne: +31 6 39513025. Meteen enthousiast? Stuur dan jouw motivatie met CV per e-mail naar Suzanne Franken (suzanne@nvesalaris.nl) en we ontvangen je graag op ons kantoor!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Salaris Administratie, Financieel Medewerker