Payments Specialist - Hotels

De werkzaamheden binnen deze functie zijn heel divers, maar heeft alles te maken met Payments voor hotels. Als een hotel zich aanmeldt, ben jij verantwoordelijk om ze door het volledige proces te leiden.Samen met de hotels creëer je een betalingsconfiguratie die is afgestemd op het betalingsbeleid en de vereisten van de hotels.

Tegelijkertijd blijf je kritisch over de opzet en adviseer je hoteliers over mogelijke verbeteringen die hen handwerk of kosten kunnen besparen en tegelijkertijd het laagste niveau van mislukte afschrijvingen garandeert. Onboarding omvat training en mogelijk installatie op locatie als POS-terminals deel uitmaken van de deal.

De hotels bevinden zich in de Benelux, UK, Nordics en DACH en de strategische betalingspartner is Adyen. Met beiden werk je nauw samen.Intern krijg je de kans om je professioneel te ontwikkelen tot Master of Payments. Niet alleen voor aangesloten hotels maar ook voor de andere (distributie)adviseurs en ontwikkelaars die technische vragen hebben.

Het proces dat je coördineert zal zijn: onboarding, advies, wijzigingsverzoeken, training, kwaliteitscontrole en betalingsondersteuning.

Als Payments Specialist beschik jij over de volgende critieria:

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Communicatief zeer sterk in het Nederlands en Engels (woord en geschrift);
  • Je hebt ervaring opgedaan binnen de hotellerie en toe aan een andere stap waar je de connectie met de hospitality wel behoud;
  • Enige ervaring met betaaloplossingen is een grote plus;
  • Hands-on mentaliteit.


Het bijbehorende salaris voor deze functie ligt tussen de €3000 en de €4000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (basis van kennis en ervaring). Daarnaast biedt het bedrijf je nog aanvullende beloningen op basis van behaalde prestaties en samen met de doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf is dit echt een super mooie kans!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland