Operational Auditor

Je maakt deel uit van de Interne Auditdienst die bestaat uit ongeveer 28 collega's die verdeeld zijn over 3 teams: Financial Audit, IT Audit en Operational Audit. Het is een informeel team die graag kennis deelt, maar ook bezig is de Audit afdeling te professionaliseren op sommige vlakken. Hier wordt dus ook jouw input verwacht zodat je samen verder bouwt. Je werkt in (multidisciplinaire) teams die per audit kunnen wisselen van samenstelling. Vanuit je senior rol voer jij regie op het auditproces, de voortgang, resultaten en verantwoordelijkheden. Je zet jouw onderzoekservaring in met een praktische instelling en kritische blik en weet het management te overtuigen de aanbevelingen op te volgen.

  • Je voert audits op systematische wijze uit ten behoeve van primair de Raad van Bestuur;
  • Je organiseert audits in overeenstemming met de geplande doorlooptijd en beroepsvoorschriften voor auditors (IIA);
  • Je vertaalt observaties/bevindingen en risico’s naar aanbevelingen voor het verbeteren van processen en systemen;
  • Je stelt van kwalitatief hoogwaardige auditrapportages en onderliggende auditdossiers op;
  • Je voert relatiebeheergesprekken en onderhoudt contacten binnen de organisatie;
  • Je begeleidt en/of reviewt collega’s bij de uitvoering van auditwerkzaamheden;
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de Audit dienst.


  • WO werk- en denkniveau
  • Je hebt een opleiding tot Register Operational Auditor (RO) of bent bereid die te volgen en/of af te ronden
  • Ervaring als Internal Auditor
  • Je kunt een audit traject zelfstandig oppakken
  • Je proactief bent in het halen en delen van kennis en treedt naar buiten om verbinding in stand te brengen


Naast een leuke werksfeer, een goede werk/privé balans en hybride werken zal het salaris voor een senior ongeveer gaan tot € 6500,- per maand exclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar ik graag meer over vertel. Het is mogelijk om 4 dagen per week te werken.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland