Financieel Medewerker

Novar is op zoek naar een
Financieel Medewerker

Ben jij enthousiast, oplossingsgericht en gedreven? En vind jij het leuk om enerzijds netjes de administratie en rapportages bij te houden en anderzijds mee te werken aan de ontwikkeling van de Accounting afdeling binnen Novar? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bedrijfsprofiel

Novar (voorheen Solarfields) is dé marktleider op het gebied van ontwikkeling van zonneparken en hét duurzame energiebedrijf van de toekomst. Ze werken samen met ruim 100 collega’s vanuit 3 kantoren elke dag aan projecten verspreid over Nederland. De organisatie wil onze impact om de wereld te verduurzamen vergroten en is daarom altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Novar staat garant voor persoonlijk contact, een professionele benadering en volledige ontzorging. Met kantoren in Groningen, Rotterdam en Arnhem is Novar een snelgroeiende speler in het Nederlandse energielandschap.

Wegens de groei van de organisatie is Novar op zoek naar een nieuwe collega: een Accounting employee ter versterking van ons Accounting team in Groningen.

Functieomschrijving
Novar is op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om nauwkeurig de administratie en rapportages bij te houden maar ook graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de Accounting afdeling binnen Novar. Je denkt in oplossingen en je bent gedreven om de dingen ‘goed te doen’. Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed functioneren binnen een team en een sterk groeiende organisatie. Als Accounting employee werk je samen in een team en rapporteer je aan de Controller. Je bent (samen met een collega) verantwoordelijk voor enkele financiële administraties van Novar en verschillende project vennootschappen van Novar. De volgende taken zijn onderdeel van de functie van Accounting employee:

 • voeren van de administraties van de verschillende vennootschappen;
 • voeren van de debiteuren- en de crediteurenadministratie;
 • bijhouden van de projectadministraties;
 • verzorgen van de interne- en externe facturering en doorbelastingen;
 • uitvoeren van de maandafsluitingen;
 • voorbereiden van financiële rapportages;
 • uitvoeren van controles op de administratie;
 • verzorgen van de maandelijkse Btw-aangifte;
 • aandragen van verbetervoorstellen;
 • zorgdragen voor een zo efficiënt mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen.


Functie-eisen
Over jou:

 • je hebt een mbo-opleiding niveau 4 afgerond in een financiële richting;
 • ervaring met projectadministratie is een pre;
 • je beschikt over een vooruitziende blik waarbij je oplossingsgericht en adequaat te werk gaat;
 • je bent communicatief zeer vaardig;
 • je bent initiatiefrijk en werkt zelfstandig, maar kunt goed functioneren in teamverband;
 • goede kennis van Microsoft Office;
 • je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.


De opdrachtgever biedt
Novar biedt een unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt. Je werkt samen in een team van gedreven professionals waarbinnen kennis wordt gedeeld. Zij stimuleren creativiteit, flexibiliteit en je krijgt de ruimte om te ondernemen. De functie kent een grote mate van vrijheid en je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Novar.

Arbeidsvoorwaarden
Novar biedt goede arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris van maximaal € 4.418,- per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van je werkervaring en opleiding) en een Company Incentive Scheme (bonus) waarbij je meedeelt in het succes van de onderneming. Novar faciliteert hybride werken en vindt het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Daarnaast is het HR-beleid gericht op de ondersteuning van jouw ontwikkeling.

Sollicitatie
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je solliciteren? Stuur je cv (en motivatie) naar Nancy de Vries via onze sollicitatiepagina. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kun je ook contact opnemen via 050 - 31 15 882.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Betalingen, Energie, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker, Groningen