Junior Debiteurenbeheerder

Wat ga je doen?

Groei snel in een carrière als credit manager. Als Athlete ren je van opdracht naar opdracht. Zo neem je een kijkje in de keuken bij veel verschillende bedrijven, van grote mkb’s tot bekende multinationals. In korte tijd doe je heel veel ervaring op. Met opleidingen en trainingen passend bij jou en je talent zet je snel stappen in je carrière in credit management.

Athlete bij CareerControl
Legaal jobhoppen. Het mag bij CareerControl. Samen met je fieldmanager bespreek je wekelijks je opdracht en kijk je welke volgende job het best bij je past. Je zit als junior credit manager zo’n 6 maanden bij een klant. Grote namen zoals ING, Eneco en Carglass staan te popelen om je in te zetten. Kickstart je carrière bij CareerControl met het Athletes-programma: jouw ticket naar de top.
 • maak een Personal Athlete Plan (PAP): jij bent de baas over je loopbaan in credit management.
 • volg trainingen om jezelf nóg beter te leren kennen, bijvoorbeeld overtuigings-, presentatie- en sollicitatietechnieken.
 • kies voor vakopleidingen in credit management, passend bij de volgende stap in je carrière.
 • leer nieuwe werkwijzen, zoals LEAN en agile.

CareerControl helpt met de beste match
Dat doen we voor bedrijven in de Randstad, Noord-Brabant en Limburg. Op specialisme en op persoonlijkheid. We leveren tijdelijke capaciteit op basis van detachering voor projecten, pieken in de werkdruk of vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Met het enthousiasme en de expertise van onze professionals maken we het verschil en ontzorgen we de klant.

Collega’s verrassen we met de beste uitjes. Het zomerevenement en foute kerstfeest zijn traditie. We rijden soms een casino met echte croupiers naar binnen of nodigen een inspirerende spreker uit. Ons kantoor op de 20e etage midden in Utrecht heeft een eigen kroeg met dartbord en een prachtig uitzicht. In Eindhoven zit ons kantoor gewoon in het PSV-stadion. Omdat het kan. Je parkeert je auto gratis voor de deur. We zijn een platte en informele organisatie. Kom gerust naar kantoor op je sneakers en als je de directie tegenkomt op de gang, gebruiken we elkaars voornaam.

En wie hebben we daarvoor nodig?

Met je aanpakkersmentaliteit zet je als junior credit manager elke keer nét dat stapje extra voor de klant. Je bent een kameleon die zich makkelijk aan elke situatie aanpast. Bij elke opdrachtgever geldt namelijk een andere manier van werken. Je pakt net zo makkelijk de telefoon als dat je een mailtje stuurt. En daarbij hou je de klant te vriend. Je gaat achter betalingsachterstanden aan van klanten bij jouw opdrachtgevers. In een gesprek maak je heldere afspraken en zorg je dat de klant ook zaken wil blijven doen. Je weet je in te leven in zowel de opdrachtgever als de klant die je aan de telefoon hebt , of een mail stuurt. Je weet de juiste toon te vinden die on-brand is voor het bedrijf waar je zit. Dankzij jou behoudt de opdrachtgever niet alleen de inkomsten, maar ook de klantrelaties. Je beschikt over een mbo-of hbo-diploma.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast ons Athletes programma, waar we écht aan de slag gaan met je talent, bieden we je als junior credit manager op basis van een fulltime dienstverband:
 • een brutomaandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.000,-, passend bij je talent.
 • een werkweek van 36 tot 40 uur.
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een werkweek van 40 uur.
 • een ruim opleidingsbudget.
 • snel een vast contract.
 • een pensioenregeling via Stipp Pensioenfonds, waarvoor wij een groot deel betalen.
 • een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding.

De beste match voor deze vacature: dat ben jij!
Heb jij het in je om als junior credit manager een Athlete te worden? Dan leren we je graag beter kennen. Het is simpel. Klik op ‘direct solliciteren’ en laat je cv of LinkedInprofiel achter. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie. Voer 2 positieve gesprekken en leer gelijk je nieuwe collega’s kennen. Binnen een week heb je een nieuwe baan!

Bij CareerControl houden we van snelheid en duidelijkheid. Ook zijn we dol op mensen die vragen stellen. Tijdens het sollicitatiegesprek of voordat je solliciteert. Stel jouw vragen nu alvast aan Samantha Michon via 06-51714566

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Noord-Brabant, Financieel Medewerker