Finance Professional

Functie - omschrijving

Ons Athletes programma. Young professionals die graag de top willen bereiken en hier keihard voor willen trainen. Een topnetwerk met leuke collega’s op hetzelfde startpunt van hun carrière, opdrachtgevers zoals Philips, Sligro, Molex, DSM en enorm veel mogelijkheden in het vormgeven van jou pad naar succes. Welke opleidingen en trainingen wil je nog volgen? Heb je een duidelijk beeld waar je naartoe wilt of heb je juist sturing nodig? Bij Career Control hebben we de juiste begeleiding voor je in huis, welk traject je ook wilt volgen! Creëer een top CV door de uiteenlopende opdrachten bij verschillende klanten onder de vleugels van jouw vaste werkgever. Krijg een goed beeld van waar jouw kracht ligt, en welke kant je op wilt binnen finance en control.
Futureproof en succes gegarandeerd.

Athlete bij Career Control
Hoe gaan we te werk? Op welke opdracht je ook zit, wekelijks bespreek je met jouw talent manager hoe het er voor staat. Zit je op je plek? Heb je ondersteuning nodig? Waar wil je naartoe groeien voor een volgende opdracht en hoe gaan we dit bereiken? Je zit als finance professional zo’n 6 maanden bij een klant. Zo kan jij superveel ervaring opbouwen met verschillende systemen en werkwijzen, en krijgen wij en jij een steeds beter beeld van je kwaliteiten en waar je gelukkig van wordt.
 • maak een Personal Athlete Plan (PAP): jij bent de baas over je loopbaan in finance en control.
 • volg trainingen om jezelf nóg beter te leren kennen, bijvoorbeeld overtuigings-, presentatie- en sollicitatietechnieken.
 • kies voor vakopleidingen in finance en control, passend bij de volgende stap in je carrière.
 • leer nieuwe werkwijzen, zoals LEAN en agile.
 • verbeter je kennis van de meest gebruikte applicaties binnen Finance, zoals SAP, Excel en Power-BI.
Career Control helpt met de beste match
Dat doen we voor bedrijven in de Randstad, Noord-Brabant en Limburg. Op specialisme en op persoonlijkheid. We leveren tijdelijke capaciteit op basis van detachering voor projecten, pieken in de werkdruk of vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Met het enthousiasme en de expertise van onze professionals maken we het verschil en ontzorgen we de klant.

Join ons team en ga mee op de tofste uitjes, van het afhuren van een gehele beachclub, tickets voor een dagje circuit Zandvoort tot de foutste kerstfeestjes, wij zorgen er voor dat jij connected blijft met je collega’s van Career Control! Onze meetings op kantoor staan ook geregeld in het teken van jou groei, met boeiende workshops en interessante sprekers, uiteraard afgesloten met een gezellige borrel. Ons kantoor vind je in het PSV-stadion en alsof dat niet gaaf genoeg is heeft vestiging Utrecht op 20ste etage zelfs hun eigen bruine kroeg!

De ideale kandidaat

Jij hebt zin om als Finance Professional je tanden te zetten in veel verschillende soorten opdrachten. Daar ben je flexibel in. Zo leer je namelijk het meest. Je krijgt de mogelijkheden om in je eigen tempo door te groeien naar bijvoorbeeld business controller of financial controller. Het enige wat je mee hoeft te nemen is:
 • De wil om voor je zakelijke dromen te gaan!
 • Een hbo- of wo-diploma richting Finance & Control, Accounting of Bedrijfseconomie.
 • 0-4 jaar (stage)ervaring binnen de finance.


Dit krijg je van ons

Naast ons Athletes programma, waar we écht aan de slag gaan met je talent, bieden we je als Finance Professional op basis van een fulltime dienstverband:
 • een brutomaandsalaris startend op € 2800,-.
 • een werkweek van 36 tot 40 uur.
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een werkweek van 40 uur.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een ruim opleidingsbudget.
 • na een proeftijd van twee maanden direct een vast contract.
 • een pensioenregeling via Stipp Pensioenfonds.
 • een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding.
De beste match voor deze vacature: dat ben jij!
Heb jij het in je om een Athlete te worden? Dan leren we je graag beter kennen! Het is simpel. Klik op ‘direct solliciteren’ en laat je cv of LinkedInprofiel achter. Je krijgt binnen 3 dagen een reactie. Voer 2 positieve gesprekken en leer gelijk je nieuwe collega’s kennen. Binnen een week heb je een nieuwe baan!

Bij Career Control houden we van snelheid en duidelijkheid. Ook zijn we dol op mensen die vragen stellen. Tijdens het sollicitatiegesprek of voordat je solliciteert. Stel jouw vragen nu alvast aan onze collega Marloes app of bel via 06-41774506!

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, HBO, € 3.000 - € 5.000, Dienstverlening algemeen, Controlling, Business Controller, Controller, Noord-Brabant