Incassomedewerkers - Starters

Taak - omschrijving

Onze organisatie heeft afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt en dit jaar verwachten wij een zelfde groei. Om deze reden breidt ons team van Debiteurenbeheerders / Collectors uit!

Als Debiteurenbeheerder / Collector voer je dagelijks telefoongesprekken met (voornamelijk zakelijke, maar ook particuliere) debiteuren om ervoor te zorgen dat zij de achterstallige betalingen alsnog zo snel mogelijk voldoen. Dat kan door hen er gewoon even op te attenderen en het in orde te laten maken, maar je kan ook een betalingsregeling afspreken. de gemaakte afspraken leg je vast in het systeem en je bewaakt de voortgang van het dossier. De communicatie voer je op klantvriendelijk, begripvolle wijze. Op deze manier voorkom je dat een achterstallige vordering in een incassotraject terecht komt en behoud je de goede relatie met de klant.

Dit betekent dat je oa de volgende werkzaamheden verricht:
 • Telefonisch contact leggen met particuliere - en zakelijke (B2C / B2B) cliënten om betaalafspraken te maken. Het gaat hierbij om inkomende - en uitgaande telefoongesprekken;
 • Vastleggen van de gemaakte betaalafspraken in het debiteurendossier;
 • Zijn er gegronde redenen om (nog) niet te betalen, zoals onjuist geleverde producten & services, onjuistheden in de facturatie / prijs, dan speel je deze door naar de (intern) betrokkenen en zorg je ervoor dat je het probleem wordt opgelost.


En wie hebben we daarvoor nodig?

 • Je bent communicatief sterk aan de telefoon;
 • Je Nederlandse taalvaardigheden zowel mondeling als schriftelijk zijn uitstekend;
 • Ervaring in het debiteurenbeheer, incasso, callcenter, customer service is een sterke pré, maar geen must


Wij bieden

 • Direct een vast contract
 • Voorkeur 40 uur fulltime, maar vanaf 24 uur per week parttime mogelijk
 • Deels vanuit huiswerken (2 dagen per week, in overleg meer mogelijk), kantoor bevindt zich in Utrecht - Stad
 • Salaris € 2.500 - € 3.000, afhankelijk van je ervaring (bruto pm obv fulltime) I 30 vakantiedagen per jaar I 8% vakantiegeldI 13e maand I 100% pensioenregeling I jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget I collectieve ziektekostenverzekering
 • Werken met een welwillend en behulpzaam team. De onderlinge communicatie is informeel, de leidinggevende stijl coachend en op de mens gericht. Er lopen zo’n veertig collega’s rond in alle soorten en maten, van starters tot en met zeer ervaren professionals.

Meer weten? Mail de recruiter: peter@careercontrol.nl . Weet je genoeg en wil je solliciteren, je CV is van harte welkom!

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Financieel Medewerker