Financial controller (36 uur)

De jaarrekening opstellen van een corporatie met een balanswaarde van meer dan € 10 miljard. Dat is een van jouw verantwoordelijkheden als je bij ons, bij woningcorporatie Portaal, komt werken. Deze functie geeft je bovendien de kans om bij te dragen aan het verder optimaliseren van onze interne en externe verantwoording. Dus, heb je zin in baan met een goede werk/privé balans, deskundige collega’s om je heen en een flinke verantwoordelijkheid? Sluit je bij ons aan!

Wat ga je doen
Als je bij Portaal werkt als financial controller zie je alles wat er in de organisatie gebeurt en jij doorgrondt wat dit voor financiële impact heeft op de organisatie. Voor alle bedrijfsprocessen komen de financiële stromen en projecten langs jouw blikveld.

De komende tijd ga jij je vooral bezighouden met het verder optimaliseren van zowel de interne- als externe verantwoording. Jouw actuele kennis van de wet- en regelgeving en actualiteiten binnen de branche komen hierbij goed van pas. Het doel hiervan is onder meer versnelling aanbrengen in het jaarrekeningproces. Omdat jij sterk bent in het doorgronden van cijfers, kunnen we erop vertrouwen dat we altijd inzicht hebben in onze actuele financiële positie én verloopt de controle van de accountant soepel en geruisloos.

Wat vragen we van jou?
Onze ideale financiële controller heeft sterke analytische vaardigheden, is goed financieel onderlegd en wil adviesvaardigheden verder ontwikkelen. Interesse in de vastgoedsector helpt je bij het thuis voelen in onze organisatie.

Verder:

  • je bent bezig met de opleiding tot registeraccountant/registercontroller of je hebt deze al afgerond;
  • je hebt relevante werkervaring met het opstellen of controleren van jaarrekeningen;
  • je hebt kennis van externe verslaggevingsregels en rapportages;
  • je bent secuur in je werk en goed in het specificeren en opbouwen van controlebestanden in Excel.

Wat hebben we jou te bieden?

  • een jaarcontract voor 36 uur per week, met uitzicht op vast;
  • een salaris in schaal K van de CAO Woondiensten. Het salaris is minimaal € 4.367,- en maximaal € 5.903,-;
  • een eindejaarsuitkering;
  • een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten;
  • een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling;
  • een vitaliteitsbudget om bijvoorbeeld je sportschoolabonnement of massage van te betalen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget.

Wij vinden een goede werk/privé balans belangrijk. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om op kantoor én thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten en je krijgt een thuiswerkvergoeding. Ook kun je je werkuren flexibel over de week verdelen.

En wist je dat we op loopafstand van jouw standplaats in Utrecht – ons Huis van Portaal - meerdere sportgelegenheden hebben? Zo is sporten – eventueel met je collega’s - makkelijk in je agenda in te plannen!

Waar ga je werken?
Je komt te werken in het team financial control, en Robin van Oort wordt je leidinggevende. Het team bestaat uit 4 medewerkers, die diverse disciplines vertegenwoordigen. Je werkt daarnaast veel samen met andere afdelingen uit onze financiële straat, zoals management control, financiële administratie, financieel vastgoedadvies, treasury en ook de externe accountant.

Reageren en contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? We ontvangen graag 31 mei 2023  je motivatie en cv via onderstaande sollicitatieknop.

Eerst even bellen? Dat kan! Robin van Oort, manager rapportage & control, staat je graag te woord via telefoonnummer: 06-2038 8986. 

Wat kun je verwachten van de sollicitatieprocedure?
Binnen een week na de sluitingsdatum hoor je of je wordt uitgenodigd voor het eerste gesprek. Verloopt dat goed? Dan volgt een tweede gesprek. Na het 1e of 2e gesprek nodigen we je uit een online assessment te maken. Tot slot vindt een afsluitend gesprek plaats.

Kom je bij ons in dienst? Dan word je verwelkomd door je nieuwe collega’s. Een uitgebreid inwerktraject en de tijd om kennis te maken met Portaal zorgen voor een succesvolle start.

Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financial Controller