Crediteurenbeheer Medewerker

Functie - omschrijving

Wij zijn een leverancier van producten voor de transport - en automotive branche. Wij leveren wereldwijd, maar hebben vooral een voorname markt in Nederland. Ons crediteurenteam kan wel wat hulp gebruiken. Daarom hebben we een baan beschikbaar als Medewerker Crediteurenbeheer.

In deze rol werk je met een finance - team samen met een collega Medewerker Crediteurenbeheer. Je bent verantwoordelijke voor alle zaken binnen dit specialisme. Dit betekent dat je je dagelijks bezig houd met (oa) de volgende werkzaamheden:
  • Boeken van de inkomende facturen
  • Zorgdragen voor goedkeuring zodat de facturen klaar kunnen worden gezet voor betaling. Daarbij schakel je intern met de betrokken collega’s van verschillende afdelingen
  • Je onderhoudt contact met de leveranciers voor oa het opvragen van betaalspecificaties, bespreken van onjuistheden / onvolledigheden mbt de aanlevering van de facturen etc


Zo ben je de ideale kandidaat

  • Je hebt werkervaring in crediteurenbeheer (bijvoorbeeld als’ stand alone’ - functie, maar kan ook als onderdeel van een aanverwante financieel administratieve functie)
  • Je spreekt goed Nederlands (het goed spreken van Engels is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk)
  • Ervaring met Excel is een pré
Heb je al jarenlange werkervaring, dan pak je deze baan zo op. Mooi! Heb je nog niet zo heel veel ervaring, dan komt het ook in orde. We hebben een bereidwillig team om je uitgebreid in te werken. Daar nemen we de tijd voor, geen probleem.

Wat kun je van ons verwachten?

Een baan (32-40 uur) met uitzicht op vast dienstverband in een team dat zich kenmerkt als sociaal en onderling makkelijk benaderbaar. De één met 1 jaar werkervaring, de ander met 10 jaar ervaring. De cultuur binnen het team, maar geldt ook voor de hele organisatie, is lekker relaxed; Gewoon je ding doen, gezelligheid, geen politiek, hiërarchisch gedoe of interessantdoenerij. De gezelligheid van Brabant met een Rotterdamse no nonsens werkmentaliteit ineen!

Salaris tot € 3.100 bruto pm fulltime I 25 vakantiedagen I 8% vakantiegeld I winstdeling (vergelijkbaar met een 13 e maand) I reiskostenvergoeding I werkgever betaalt het grootste deel van de pensioenbijdrage I veel mogelijkheden voor scholingsmogelijkheden indien gewenst. Een dag per week thuiswerken is mogelijk.

Jouw baan? Je sollicitatie is welkom! Eerst nog meer vragen? Mail de recruiter over alles wat je nog verder wilt weten: peter@careercontrol.nl. Zien wij de match ook wel zitten, nemen we binnen 3 dagen contact met je op.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Accountant, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Zuid-Holland, Financieel Medewerker