Debiteurenbeheerder (24-40 uur)

Functie - omschrijving

Voor een wereldwijde leverancier van transportonderdelen breiden wij het Debiteurenteam uit met een Debiteurenbeheerder.

De debiteurenbeheerder is verantwoordelijk voor zijn / haar eigen (B2B) debiteurenportefeuille en zorgt ervoor dat de (inter)nationale cliënten tijdig de openstaande vorderingen voldoen. En, wanneer er gegronde redenen zijn om niet tot betaling over te gaan, zorgt voor oplossingen omtrent levering /servicekwesties (dispuutbeheer).

De werkzaamheden bestaan oa uit:
  • Beoordelen van de (krediet)limieten van nieuwe - en bestaande debiteuren en ordervrijgave/blokkade invoeren
  • Boeken van de ontvangsten
  • Contact met de debiteuren onderhouden voor het maken van betaalafspraken of eventueel treffen van een betalingsregeling. Vastleggen van de gemaakte (betaal)afspraken in het systeem. De communicatie gaat voornamelijk in het Nederlands, maar ook in mindere mate in het Engels.
  • Contact onderhouden met je collega’s van Finance en Sales om dispuutzaken zo snel mogelijk op te lossen


De ideale kandidaat

  • Je hebt werkervaring in debiteurenbeheer (als functie of als onderdeel van je takenpakket)
  • Je voelt je thuis in een relaxte, no nonsens werkomgeving; Niet moeilijk doen, maar lekker aan de slag willen zijn en ook tijd nemen voor je collega’s.
Heb je al veel ervaring, dan ben je waarschijnlijk heel snel up & running. En heb je minder ervaring, we hebben alle tijd & ruimte om je in te werken waar nodig. Duurt het wat langer om helemaal up & running te zijn. Ook prima.

Wij bieden

Een baan met uitzicht op vast bij een hele informele club van medewerkers waar je wordt gezien en gewaardeerd. Bij ons geen politiek gedoe, we zijn allemaal makkelijk benaderbaar, de lijnen zijn kort en je manager is ook maar gewoon van de gestampte pot. Als team, als organisatie maken we er gewoon een mooie tijd van en dat pakt toevallig heel succesvol uit 😊 !

De functie kan worden ingevuld voor minimaal 24 en maximaal 40 uur per week. Je kan 100% op kantoor werken. Maar als je thuis wilt werken, kan dat ook 20% van de tijd.

Salaris, afhankelijk van je ervaring tot € 3.600 bruto pm I Prestatie-uitkering (is vergelijkbaar met ongeveer een 13 e maand I Vakantiegeld I Reiskostenvergoeding

Is er ook iets niet leuk aan de baan? Ja, het is onmogelijk om bij ons met het openbaar vervoer te komen. Echt niet aan te raden. Kom met je eigen auto of fiets!

Eerst meer details weten? Stuur mij een mail: peter@careercontrol.nl. Weet je genoeg, dan is je sollicitatie meer dan welkom! Zien wij ook voldoende mogelijkheden voor je, nemen we binnen 3 dagen contact met je op.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Noord-Brabant, Financieel Medewerker