Financial Analist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Taak - omschrijving

Je bent de verbindende schakel tussen alle cijfers uit de hele wereld van de verschillende werkmaatschappijen en de Holding. Samen met de financial controller analyseer je of deze logisch zijn en bij afwijkingen neem je contact op met de financials in de betreffende regio om te zorgen voor goede cijfers en de juiste onderbouwing. Daarnaast zorg je voor de verbinding met Reporting en de Business. Door de cijfers gezamenlijk op de juiste wijze te tonen en te analyseren help je mee om vooruit te kunnen kijken.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een paar jaar, of juist heel veel ervaring binnen Finance, snapt wat de gevolgen zijn van boekingen in de administratie en het resultaat. Daarnaast ben je analytisch, zodat je snel kunt vergelijken of aangeleverde informatie en uitgedraaide rapporten alle informatie op correcte wijze weergeven. Je hebt ervaring met het consolideren op internationaal niveau. Naast de nodige ervaring breng je ook enthousiasme mee en de wil om samen beter te worden is ook zeker belangrijk. Gezien het internationale karakter beheers je zeer goed de Engelse taal en om je binnen de Nederlandse organisatie goed thuis te voelen beheers je ook de Nederlandse taal.

This is what you need to know

  • Salaris tussen € 45.000 en € 60.000
  • Vrije dagen en extra dagen (ADV) om andere dingen te doen
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen inhoudelijk en persoonlijk

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, 1-3 jaar, Parttime, HBO, € 3.000 - € 5.000, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Business Controller, Controller