Gevorderd Assistent Accountant

Bollard Accountants & Belastingadviseurs is op zoek naar een

Gevorderd Assistent Accountant

32-40 uur, Den Haag

Ben jij de teamplayer die ons accountantskantoor komt versterken?
Het is een misvatting dat het binnen de accountancy dienstverlening saai is, dat accountants alleen maar met cijfers bezig zijn. Je hebt juist veel contact met mensen, met zakenmensen op alle niveaus in de arbeidsmarkt. Iedere cliënt is even belangrijk. Benaderbaar, accuraat en betrouwbaar; ben jij dat?

Wanneer je gaat werken bij Bollard Accountants √ belastingadviseurs, merk je meteen dat het net even anders gaat dan bij de meeste accountantskantoren. Sterker nog: in het kennismakingsgesprek wordt de vraag gesteld wie je bent. Hoe ben je gekomen tot waar je nu bent? Wat is je drive in het leven? Dat jij over de nodige kwalificaties beschikt, wordt als een feit aangenomen. Maar je persoonlijkheid , die vinden we belangrijk. Ben je betrouwbaar en een aanvulling op het team? Sta je sterk in je schoenen en vind je verantwoordelijkheid een zegen en geen last? Ben je loyaal? Dan is er een plek voor jou als onze nieuwe assistent accountant. Kom, we gaan samen een heleboel bereiken.

Hoe het werkt
Zodra je het kantoor binnenstapt, voel je de prettige sfeer. Het is gezellig, warm en informeel. Er is veel onderling contact, over de wedstrijd van gisterenavond, over de kinderen en over de beste sushi in town. Dit is een team waarin jij je thuis voelt. Met plezier open je je laptop en check je in je mail de laatste berichten. Je hebt een belafspraak met een klant in verband met de jaarrekening die je voorbereidt en je bent benieuwd hoe het met hem gaat. Je denkt niet in termen van dossiernummers, je ziet de mens voor je en weet dat het werk dat jij doet, hem helpt om een gezond bedrijf te runnen. Het is zijn levenswerk en dat maakt hem voor jou als relatiebeheerder een belangrijk persoon.

Jij bent als assistent accountant verantwoordelijk voor je eigen klanten en die taak neem je bijzonder hoog op. De klant kan erop rekenen dat je je afspraken nakomt en het kantoor rekent erop dat je tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Of dat nu de input van een collega is of extra middelen op kantoor, het maakt niet uit. Je weet dat je hier alles krijgt wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Jij bepaalt de regie.

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo opleiding in accountancy, bedrijfseconomie of SPD.
 • Je bent bekend met dossiervorming conform NVCOS 4410.
 • Ervaring met Exact / Twinfield / Basecone zijn een pre.
 • Jouw werkervaring is minimaal vijf jaar.
 • Je bent communicatief vaardig, weet mensen aan je te binden en bouwt gemakkelijk relaties op.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar weet ook wanneer je anderen nodig hebt om resultaten te halen. Andersom kunnen anderen ook altijd op jou rekenen.

Wij bieden:

 • Een goed salaris, indicatie € 3.400 – € 4.200.
 • Een jaarcontract dat we graag willen omzetten in een vast contract, als de klik wederzijds is.
 • Een pensioenregeling van 6% die geheel door de werkgever wordt betaald.
 • Een gezonde geest in een gezond lichaam; daar geloven we sterk in. Daarom geven we vergoeding voor een sportschoolabonnement, met eventueel een aanvullende fiscaal gunstige regeling voor bijvoorbeeld een personal trainer.
 • De middelen voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van je eigen werkzaamheden.
 • Een baan met respect voor je privéleven. Wij houden niet van structureel overwerk. Wie in balans is, presteert beter. Dat werkt het beste voor jou en voor ons.
 • Alles om je doel te halen. Dat betekent dat je de volle ondersteuning van ons krijgt om de klant te kunnen bedienen. Maar het draait ook om jou. Wil jij hogerop komen, dan heb je onze volle aandacht.
 • Een zeer prettige, informele werksfeer.
 • Teamuitjes en feesten waarbij ook de partners en gezinnen betrokken worden. Samen is hier ook echt samen.

Dit is jouw team
Bij Bollard Accountants √ belastingadviseurs werken op dit moment 22 medewerkers met als taken: het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en bedrijfsadvisering. Het kantoor bestaat 22 jaar. Jezelf gehoord en gewaardeerd voelen, dat vinden we belangrijk. De deur staat altijd voor elkaar open, er is geen onderscheid of rangorde. We rekenen op elkaar en er heerst vertrouwen en respect. Vergis je niet, hier wordt hard gewerkt. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij de afspraken nakomt en zijn volledige verantwoordelijkheid neemt. Maar als je hier werkt, weet je dat je alle middelen krijgt om je werk goed te doen. En dat je een team achter je hebt staan, no matter what.

Is je interesse gewekt en zullen we kennismaken?
We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet. Start deze sollicitatieprocedure via de Solliciteren button!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Zuid-Holland, Randstad, Controller